Po kolei będzie tak:
 Po kolei będzie tak:
Megane - forumowe autko, z którym się nieźle dogaduję. Co wcale nie znaczy, że mnie jej osoba czasem nie irytuje/denerwuje
 Osóbka stosunkowo wygadana, z wrednym na swój sposób charakterkiem:D Popieram to co napisała wyżej: zanosi się na dłuższą znajomość w stylu tym:
 Osóbka stosunkowo wygadana, z wrednym na swój sposób charakterkiem:D Popieram to co napisała wyżej: zanosi się na dłuższą znajomość w stylu tym:  Wiek: 18.
Kamzo - forumowy dragonballolog i nie tylko
 Być może przyszły Mistrz Główny w kolejnej sesji
 Być może przyszły Mistrz Główny w kolejnej sesji  Potrafi dogryźć i to czasem bardzo mocno, ale ogólnie nie czepliwa i nie złośliwa osoba, którą cenię i szanuję. Wiek: 19.
 Potrafi dogryźć i to czasem bardzo mocno, ale ogólnie nie czepliwa i nie złośliwa osoba, którą cenię i szanuję. Wiek: 19.
Majin Vegeta - który zdaje się nasze forum opuścił
 ale zważywszy ilość postów, dominacje na forum i moją nadzieję, że powróci, naszkrobię co nieco. Ogólnie z pozoru wstrętny i czepliwy furiat. Jednakże jak chce to potrafi byc nieco milszy. Posty pisuje różne - od krótkich uszczypliwych, po takie które są przemyslane i na miejscu. Wiek: 17.
 ale zważywszy ilość postów, dominacje na forum i moją nadzieję, że powróci, naszkrobię co nieco. Ogólnie z pozoru wstrętny i czepliwy furiat. Jednakże jak chce to potrafi byc nieco milszy. Posty pisuje różne - od krótkich uszczypliwych, po takie które są przemyslane i na miejscu. Wiek: 17.
Xan - szanowyny fantasymaniak
 który w tej kwestii wiedzą na pewno [ ort! ] pochwalić się może. Mimo swoich 15 lat dojrzały z niego ludź, jakich mało na naszej kochanej Ziemi. Pisuje słynne referaty, które zawsze z chęcią czytuję (szczególnie jeśli chodzi o sesję
 który w tej kwestii wiedzą na pewno [ ort! ] pochwalić się może. Mimo swoich 15 lat dojrzały z niego ludź, jakich mało na naszej kochanej Ziemi. Pisuje słynne referaty, które zawsze z chęcią czytuję (szczególnie jeśli chodzi o sesję  . Trzyma się swojego zdania, aczkolwiek nie jest slepy na innych. Wiek: 17, 18.
. Trzyma się swojego zdania, aczkolwiek nie jest slepy na innych. Wiek: 17, 18.
Scyller - tu mam zdanie podobne jak Meg - czasem pisuje porządne przemyslane posty, a czasem sypie tylko jednozdaniowymi, denerwującymi wypowiedziami. Ogólnie irytuje mnie w nim niestosowanie kropek i przecinków, ale nie moje siano XD wiek: 17
eMate - który awansował na redaktora nao. Ostatnio coś rzadko się pokazuje na forum i moim zdaniem słabo wywiązuje się z moderatorowania. Ogólnie też coraz mniej się wypowiada na forum. W sumie jeżeli powiem zachowuje się i pisze jak na swój wiek przystało to wszystko będzie jasne

Gotenks - spokojny ludź, mało piszący i mało angażujący się w forum. W sumie moje zdanie o nim się raczej nie zmieniło to nie będę się produkować.
Tara - pisałam wyżej zdania nie zmieniam póki co. ostatnio nieco ucichła zapewne zniechęcona, może powróci.
Vegeta i Videl1994 - podobno ta sama osóbka. Nieco zagubiona raczej i dziecinna. W sumie patrząc na wiek nie dziwota. Wiek: jakieś 12, 13 lat.

22.07.2005, 22:33
22.07.2005, 22:33 

łasiczka-miła,spokojna dziewczyna coś ok.22 lat,ale jak sie wkurzy
 łasiczka-miła,spokojna dziewczyna coś ok.22 lat,ale jak sie wkurzy

mozna podyskutowac prawie z kazdym i czesto jest to ciekawa dyskusja, raz soft, raz hard, jak to bywa
 mozna podyskutowac prawie z kazdym i czesto jest to ciekawa dyskusja, raz soft, raz hard, jak to bywa  

)
)

ani zbytnio wylewna, ale po opisie Mistrza jestem zobowiązana coś napisać
 ani zbytnio wylewna, ale po opisie Mistrza jestem zobowiązana coś napisać  Mam nadzieję, że nie będzie to totalna klapa... no więc moją wenę zaczynamy od:
 Mam nadzieję, że nie będzie to totalna klapa... no więc moją wenę zaczynamy od: