Zabawa polega na, wybraniu max. 2 pigułek, takich według was najbardziej odpowiednich, niż same "poczucie władzy" (posiadanie władzy). I krótki opis dlaczego, gdzie, jak, po co i na co XD
No i do tego latanie fajna rzecz, o tym marzyłam za dzieciaka i czasem nadal o tym marzę . Wiem,że to nierealne,ale cóż.
Żółta jest bez sensu, raz że człowiek nie prowadzi wewnętrznego monologu, a operuje emocjami i obrazami
Kaio napisał(a):No nie wiem, ja często prowadzę taki monolog, im bardziej logiczną decyzje chcę podjąć tym dokładniej to robię, wiec myślę, że są i inni tacy ludzie.Żółta jest bez sensu, raz że człowiek nie prowadzi wewnętrznego monologu, a operuje emocjami i obrazami
Miyako napisał(a):Nigdy z nikim na ten temat nie rozmawiałam, ale wydawało mi się, że u wszystkich ten proces przebiega w podobny sposób. Ciekawe zagadnienie, będę teraz maltretowała wszystkich znajomych i pytała w jaki sposób myśląKaio napisał(a):No nie wiem, ja często prowadzę taki monolog, im bardziej logiczną decyzje chcę podjąć tym dokładniej to robię, wiec myślę, że są i inni tacy ludzie.Żółta jest bez sensu, raz że człowiek nie prowadzi wewnętrznego monologu, a operuje emocjami i obrazami
Np. czytasz post Gordona i nie myślisz sobie "ale plecie farmazony", tylko obrazujesz sobie ten fakt jak jakieś kalambury? ;o