mogli by dać takie włosy jak by robili nową przemiane nawet było by to sensowne troche jak by był podobny do ssj4, tylko zeby nie mial sersci na całym ciele w ogóle [ ort! ] jak myślicie jest szansa na jakąś kontunuacje seri po filmie ??
Łukasz Full Power SSJ Wiek: 37 Dni na forum: 6.079 Plusy: 2 Posty: 700 Skąd: Biała Podlaska
Szansa zawsze jest.
Ja myślę, że te "SSJ God", to raczej wyróżnienie Goku wśród wszystkich, którzy osiagnęli SSJ. Żeby było wiadomo, ze to on jest ta legendą, której tak bardzo bał się Freeza.
Łukasz Full Power SSJ Wiek: 37 Dni na forum: 6.079 Plusy: 2 Posty: 700 Skąd: Biała Podlaska
Pewnie jego najbliższym będzie groziło niebezpieczeństwo. Gohan tez w wyniku furii osiągnał SSJ2, zresztą Goku na skutek zabicia Kuririna przez Freeze osiągnął po raz pierwszy SSJ.
Ja obstawiam że walka w kosmosie (atmosferze) której widzimy ziemie w tle to pierwsza walka którą goku przegra, wydaje mi się że mogą się pojawić postacie o których jeszcze nie mówiono aby był szok i że ten drugi bóg stanie po stronie naszych bohaterów lub im coś podpowie, a walka ostateczna odbyła by się np. na planecie gdzie żyje Birsu i Goku tylko tam będzie mógł osiągnąć nowy poziom lub po prostu stanie się silniejszy, a co do kontynuacji to robiąc z goku boga to z kim mogli by walczyć ?? nie mam pojęcia
Pytanie: Czy jak film wyjdzie 31marca to pojawi się tylko w kinach czy tez na dvd ?? i czy możemy spodziewać się jakiś ripów chodzi by z kina czy będzie trzeba czekać do jakieś wydanie dvd ??
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.485 Plusy: 73 Posty: 15.591 Skąd: ふざけた時代
siwy777 napisał(a):
Ja obstawiam że walka w kosmosie (atmosferze) której widzimy ziemie w tle to pierwsza walka którą goku przegra
No to jesteś optymistą. Wg mnie to jest ostateczna, a pierwsza to ta na Ziemi, kiedy załączył SSJ3. I przestałem już wierzyć, że Uisu odegra jakąś znaczącą rolę.
Za krótka ta kinówka trochę, jak dla mnie powinna trwać ponad 2 godziny. Po tak długim czasie oczekiwania na cokolwiek z DB, tlyko 85 minut, niby sporo, ale jednak. Trailer nowy jest świetnie pokazany. Lubię Dragon Bóla. Szkoda, że Torijama nie zrobił kontynuacji mangi DBZ, przez co wyszło durne GT.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.485 Plusy: 73 Posty: 15.591 Skąd: ふざけた時代
Odnośnie do czasu mam takie samo zdanie. Fajnie, że najdłuższy (to żadne zaskoczenie), ale jak na film, na który od 17 lat "czekała cała ludzkość", to trochę mało.
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.299 Plusy: 10 Posty: 2.908 Skąd: Mielec
Mega trailer, będzie sporo walk i dobrze. Chociaż ostatnie ujęcie zdradza chyba trochę za dużo (wielka kula Birusu i sztandarowa technika Goku), bo wydaje się, że to stracie rozstrzygnie zwycięzcę.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.213 Plusy: 27 Posty: 5.307 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
To po kiego robili go w trailerze i na plakatach? xDIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Na plakacie na pewno dla promocji - bo jak to by wyglądało, gdyby tylko Gohan miał czarne włosy. W trailerze? Pewnie tak początkowo planowano, ale zrozumieli, że popełnili błąd i wymienili kilka scen ;o
Trailer to jedno, ale było jeszcze to:
Scenarzysta się tłumaczy tak, że nie odpowiada za treść materiałów promocyjnych, no ale chyba ktoś musiał rzucić hasło "SSJ Gohan", żeby animatorzy to wykonali. W każdym razie narobili bigosu Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu