Aczkolwiek jeżeli już ma się zazdrościć to cycków z pewnością można, mimo że może ich tu specjalnie nie widać.
Jeśli będzie ćwiczyć mięśnie klatki, to nie będą obwisłe. Chociaż chyba to niema reguły, ale plus do sex aplu XD
Drakan napisał(a):Czy ja wiem, takie wielkie "dojce" to straszna sprawa, kręgosłup cały rozwalają, odparza się pod nimi skóra, ciężko dopasować biustonosz.Aczkolwiek jeżeli już ma się zazdrościć to cycków z pewnością można, mimo że może ich tu specjalnie nie widać.
Z dwojga złego lepszy duży niż mały.
Lepszy jakikolwiek niż brak, stąd chyba taki nick się wziął
A tak na poważnie, to cały czas zdjęcia masz w domu, które sama sobie robisz. Nie wychodzisz nigdzie?
Kochaś napisał(a):Dla faceta na pewno bardziej atrakcyjna jest kobieta z dużym biustem, kobiecie wygodniej jest mieć mniejszy, żeby uniknąć różnych komplikacji, część z nich wymieniłam powyżej.Z dwojga złego lepszy duży niż mały.
Optimum jest rozmiar C, który powinien pasować obu stronom ;p
P.s. Wyczuwam u ciebie, do Byczusi, jakąś zazdrość ?!
Jak ma to niech pokazuje...tylko proszę odważniej z makijażem, Twoje usta wyglądają na sine.
Bo ona w stosunku do Byczusi mówi mową nienawiści.
Miyako napisał(a):
Jak ma to niech pokazuje...tylko proszę odważniej z makijażem, Twoje usta wyglądają na sine.
Dziękuję za radę
Czy ja wiem, takie wielkie "dojce" to straszna sprawa, kręgosłup cały rozwalają, odparza się pod nimi skóra, ciężko dopasować biustonosz.
Optimum jest rozmiar C, który powinien pasować obu stronom ;p