Uzylem CCleanera i mi sie save usunal, a zawsze mam, zeby ani ciasteczek ani niczego nie usuwal
 Uzylem CCleanera i mi sie save usunal, a zawsze mam, zeby ani ciasteczek ani niczego nie usuwal  To pozostaje mi gra od nowa: D
 To pozostaje mi gra od nowa: D 

Uzylem CCleanera i mi sie save usunal, a zawsze mam, zeby ani ciasteczek ani niczego nie usuwal
 Uzylem CCleanera i mi sie save usunal, a zawsze mam, zeby ani ciasteczek ani niczego nie usuwal  To pozostaje mi gra od nowa: D
 To pozostaje mi gra od nowa: D 

Wychodzi na to, że najsilniejszy boss to Yakon, ze względu na ograniczenia które mu towarzyszą ; o Ja przejde jeszcze raz na hardzie, jak te kinówki będa.

Tyle, że ja w zasadzie nie lubię zbyt skomplikowanych gierek i nie brakuje mi w tej niczego, ani tam grafiki ani większej trudności.
 Tyle, że ja w zasadzie nie lubię zbyt skomplikowanych gierek i nie brakuje mi w tej niczego, ani tam grafiki ani większej trudności.  Bym sobie pewnie nie poradziła.
 Bym sobie pewnie nie poradziła. 

Jeśli dobrze pamiętam tę gierkę, to tam nie tyle dodają postacie, co fabułę, w której one występują, dlatego wytwory z gier raczej odpadają.

No, nawet jest Bardock SSJ1, postać która po raz pierwszy pojawiła sie w grze

Bo pojawił się w mandze i anime "Episode of Bardock" stąd twórca dodał go do side stroiesów w grze.No, nawet jest Bardock SSJ1, postać która po raz pierwszy pojawiła sie w grze

Wie ktoś gdzie mogę ściągnąć OST z tej gry? Lubie muzyki 8-bitowe