.  Bardzo równiez spodobałło mi się to, że wytrwale dążył do celu. A także, że umiał sie poświęcić.
.  Bardzo równiez spodobałło mi się to, że wytrwale dążył do celu. A także, że umiał sie poświęcić. 

spodobałło mi się to, że wytrwale dążył do celu.

Moglby byc silnieszy od goku

), to samo jest z Gohanem ale to juz inny temat.
), to samo jest z Gohanem ale to juz inny temat.

)
 ) 

Nie zgadzam się że byłby potężniejszym wojownikiem od Goku

a puźniej to już nie było to samo
 a puźniej to już nie było to samo  na początku był z niego taki świetny zwierzaczek
 na początku był z niego taki świetny zwierzaczek 

BIG pozdro for U
 BIG pozdro for U 

)
 ) 

jestem tego samego zdania ^-~ ale myśle, że udomowiony zwierzaczek też może być fajny, złaszcza gdy pokazuje pazurki ^-~ (co Vegii nie raz pokazał).
to właśnie on powinien być najlepszym wojownikiem a nie Goku

I wg mnie była to najbardziej barwna postać w DB. Taka nigdy nie nudna i nigdy nie przewidywalna
  I wg mnie była to najbardziej barwna postać w DB. Taka nigdy nie nudna i nigdy nie przewidywalna  Lubię takich
 Lubię takich   

. A co do mocy to nie wiem czy Vegeta by ją umiał z głową wykorzystać tak jak Goku ( choć ten i tak nie zawsze ale już bardziej ) . Ale mógłby być choć trochę silniejszy bo zapału do ćwiczen aby być lepszy [ ort! ] niż Kakarotto miał i to wiele .
 . A co do mocy to nie wiem czy Vegeta by ją umiał z głową wykorzystać tak jak Goku ( choć ten i tak nie zawsze ale już bardziej ) . Ale mógłby być choć trochę silniejszy bo zapału do ćwiczen aby być lepszy [ ort! ] niż Kakarotto miał i to wiele . 

nie wiem czy Vegeta by ją umiał z głową wykorzystać tak jak Goku