PochmurnoJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
slonecznieJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.163 Plusy: 27 Posty: 5.305 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Jakieś 1,5h temu popruszył pierwszy śnieg.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Jechałem autem kiedy się zaczęło i pieprznęło. Wtedy już przestałem jechać, a zacząłem pływać. Ogólnie to ściana wody się lała i nie było widać nawet drogi. Momentami nie wiedziałem czy dalej jadę ulicą, czy przypadkiem nie chodnikiem lub pod prąd. Do tego jeszcze jechałem pierwszy bez punktu odniesienia, a wszyscy za mną trzymali się kurczowo. Wycieraczki nie wyrabiały ze zbieraniem wody, a jeszcze w środku zaczęło mi parować. Nigdy w życiu czegoś takiego nie doświadczyłem i w sumie nie chciałbym znowu.Grupa Mirai