wyjezdzam do Was z takim zapytaniem, czy mieliscie okazje ogladac anime lub czytac mange Berserk ? Jaka jest Wasza opinia na ten temat ? Czy to ze anime tak odbiega od mangi przeszkadza Wam ? Czy seria anime nie wydaje sie wam za krotka ?
Jak dla mnie manga góruje nad anime, ale jedno i drugie zasluguje w moim mniemaniu na wielkie uznanie. Jest to mój ulubiony tytuł o niepowtarzalnym klimacie, bardzo ciekawej fabule i barwnych postaciach

polecam kazdemu z calego mojego skamieniałego serca

pozdrawiam

29.05.2006, 14:21
29.05.2006, 14:21 

Nadal nie rozumiem zakończenia,bo ponoć jest w mandze.której nie miałem okazji czytać... Ja jestem jak najbardziej za kontynuacją anime,ale to już nie ode mnie zależy .
 Nadal nie rozumiem zakończenia,bo ponoć jest w mandze.której nie miałem okazji czytać... Ja jestem jak najbardziej za kontynuacją anime,ale to już nie ode mnie zależy .  Berserk wg.mnie jest jednym z najlepszych anime,bo ma świetną kreskę,nietuzinkowych bohaterów:Gatsa,Caskę i Griffitha,dużą ilość scen walki i klimat średniowiecza(I like it)
 Berserk wg.mnie jest jednym z najlepszych anime,bo ma świetną kreskę,nietuzinkowych bohaterów:Gatsa,Caskę i Griffitha,dużą ilość scen walki i klimat średniowiecza(I like it)

Ja mam na razie tylko pierwszy tomik, ale jak będę miał trochę pieniędzy, to kupię sobie następne.
 Ja mam na razie tylko pierwszy tomik, ale jak będę miał trochę pieniędzy, to kupię sobie następne.