Forum Dragon Ball Nao

» DB Daima odcinek 17, 07.02.2025

vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Dni na forum: 6.070
Plusy: 9
Komentarze do siedemnastego odcinka Dragon Ball Daima emitowanego 07.02.2025 o godzinie 15:40 naszego czasu w Fuji TV.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.906
Plusy: 1
No nareszcie się bić zaczęli
Yasiek Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Yasiek
Dni na forum: 5.739
Plusy: 7
Neva mrugający do Kuloboga najlepszy

Grupa Mirai
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Walka ładna, ale nic poza tym, nuuuda. Chyba że kto lubi Hibiskusa z cyckami

Jak Gomā stelekineził/zaczarował Gokū i w niego wyparował, to już myślałem, że jakiś Piccolo albo Pansy się poświęci i weźmie kikōhę na siebie.

Tak po seansie to ta walka z Gomą mi bardziej przypominała starcie z Hachchihyakku niż Garlikiem Juniorem

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.906
Plusy: 1
vegeta391 napisał(a):
Walka ładna, ale nic poza tym, nuuuda. Chyba że kto lubi Hibiskusa z cyckami

Jak Gomā stelekineził/zaczarował Gokū i w niego wyparował, to już myślałem, że jakiś Piccolo albo Pansy się poświęci i weźmie kikōhę na siebie.

Tak po seansie to ta walka z Gomą mi bardziej przypominała starcie z Hachchihyakku niż Garlikiem Juniorem
Mi bardziej z Seru Maxem, po prostu wszyscy grupowo atakują jednego gigantycznego gościa.
bardyt
Super Saiyanin
Super Saiyanin

Dni na forum: 3.564
Goma jeszcze parę razy użyje oka i się "przeładuje" , w sensie jego ciało nie wytrzyma, tak coś czuję

I raczej Neva jest po stronie Goku i reszty, on się po prostu na stare lata świetnie bawi

Ciekawe co z tym Goliro, znaczy się Glorio... W sumie znalazłem takie coś na Reddit, że Glorio to tak naprawdę...

Obraz

bardyt.pl | Wiadomości AI
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Glorio Mirą? Może jeszcze stworzyła go Arinsu i zrobi jej bachorka? „Kanonizacja” postaci? Nie mówię nie. Ha, ha.
Za projekty obydwóch typków odpowiada Toriyama, więc wiadomo, że są podobni, jak wszyscy w jego stajni. Tak jak masz Majin Kū, Monakę i Paikūhana (tak, projektował go Torek), wszyscy na jedno kopyto.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mateusz Mężczyzna
^Recenzent
Recenzent
[ Klan Tokugawa ]
Mateusz
Dni na forum: 6.305
Plusy: 10
Spodziewałem się lepszego pojedynku. Jak na razie chyba Goku vs Kulobóg najbardziej mi się podobał. Myślę, że Goma się nie przeładuje, bo nic na to nie wskazuje, w zasadzie nie widać żadnych efektów ubocznych, mysli racjonalnie, nawet wydaje się, że jakby z nim pogadali, to walka nie byłaby konieczna.

Mam nadzieję, że Goku SSJ3 go nie pokona, bo to byłoby mega niesprawiedliwe. Widzę takie rozwiązania:
- fuzja Goku z Vegetą
- fuzja Majin Kuu z Duu
- wchłonięcie chwilowe bohaterów przez Majin Duu
- w trakcie walki sprzymierzeńcy używają Smoczych Kul

Obraz
JamnikLele
Nameczanin
Nameczanin

Dni na forum: 945
Kłótnia Goku i Vegety o to, kto ma walczyć, to idealny moment, żeby dać walkę Piccolo, a zwłaszcza, że ta walka i tak została przerwana. Ale po co... lepszy Piccolo statysta turysta.
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
JamnikLele napisał(a):
Kłótnia Goku i Vegety o to, kto ma walczyć, to idealny moment, żeby dać walkę Piccolo, a zwłaszcza, że ta walka i tak została przerwana. Ale po co... lepszy Piccolo statysta turysta.
No, to średnie jest, ale w sumie przywykliśmy chyba.
Wzięli zielonego ze sobą tylko po to, by popisał się, że zapomniał nameczański. Miałoby to więcej sensu, gdyby został wraz z Popem i pilnował planety.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JamnikLele
Nameczanin
Nameczanin

Dni na forum: 945
vegeta391 napisał(a):
No, to średnie jest, ale w sumie przywykliśmy chyba.
Wzięli zielonego ze sobą tylko po to, by popisał się, że zapomniał nameczański. Miałoby to więcej sensu, gdyby został wraz z Popem i pilnował planety.
Rzeczywiście, przecież jest ex-wszechmogącym.

Forum DB Nao » » » DB Daima odcinek 17, 07.02.2025
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump