Forum Dragon Ball Nao

» Powieść turpistyczna

Strony:   1, 2
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 7.115
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Zmagam się z jakąś grypą i przy charchaniu lecą mi sporych rozmiarów bryłki galaretowate flegmy, które zrzucam do pojemniczka i kiedy już wyzdrowieję, zmiksuję z uprzednio już przygotowanym marynowanym, bydlęcym stolcem i zsiadłą byczą i końską spermą - na samą myśl zrobiło mi się wilgotno w okolicach odbytniczych, aż zachlapał śluz na nim. Ciężko przechodzę wirusa, ale apetyczna mikstura wynagrodzi mi wszelkie cierpienia. W swoim pokoju, jak pisałem w poprzednim wspomnieniu, mam ponad pół metra zwierzęcej różnorodnej gnojówki, którą pod spodem podgrzewa wielki piec, przez co aż skwierczy i bulgocze, a parujące opary są tak jadowite i walące smrodem, że ktokolwiek z mojej wspaniałej rodziny znajdzie się na tym terytorium, to zaczyna mosiężnie rzygać do aromatycznego akwarium sraki. Leżę sobie wtedy wywalony na plecach na tymże stolcu i zaczynam podrzucać w dłoniach zbutwiałe, śmierdzące łojem jajca, które ciężko było odkleić przez kleistą maź, przypominającą klej. Po chwili zabaw z jądrami, przerzuciłem się na bicie penisa po czerepie. Po kilku minutach, kiedy doszedłem - spuściłem się do swej japy, jestem przeszczęśliwym człowiekiem. Popłakałem się z tych emocji i pozdrawiam serdecznie.
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 7.115
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Kiedy byłem malutkim chłopcem, na oko 4-letnim, to mój już nieżyjący dziadek (od niego mam dary niebios w postaci wielu kilogramów marynowanej, bydlęcej spermy, oraz suszoną gnojówkę), zabrał mnie siłą do stajni pełnej krów i byków. Podniósł wtedy jednemu z byków jądra do góry i wsadził całą moją wtedy malutką głowę w jego odbyt. Byk wtedy zawył donośnie, a dziadzia kazał mi w środku odbytu byka krzyknąć. Zrobiłem to i w tej chwili mnie wyciągnął z powrotem, to było doniosłe wydarzenie - zostałem mianowany na młodego rolnika, każdy to przechodził i jestem z tego wielce dumny. Obecnie posiadam na koncie 36 wiosen i zajmuję się jako masturbator bydła hodowlanego, czyli chwytam w swe brudne, niemyte od dziesięcioleci dłonie penisy bydlęce i nakierowywuję do wagin płci przeciwnej, piękna robota dla miłośnika rzadkiego stolca. Dni są obecnie bardzo krótkie, listopadowe, bez Słońca. Żeby urozmaicić sobie życie nachodzę czasami niedaleki Kościół, rozbieram się do naga i kiedy zaczyna się msza, wypinam swój zad i pryskam rzadkim kleksem na purpurowego księdza - ach bon apetite. To tyle na dzisiaj i pozdrawiam serdecznie.
Strony:   1, 2

Forum DB Nao » » » » Powieść turpistyczna
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump