A wiec tak, pierwszy raz gralem na kompie u kuzyna jak mialem chyba 4 czy 5 lat i nie zabardzo pamietam co to byla za gierka...ale pozniej majac chyba 9 lat (to juz dobrze pamietam ;p) gralem u kuzyna w Diblo 1...Gra mnie ooooooogrooooomnie wciagnela...ciupalem calymi dniami i mi sie cholernie podobala
 (hehe stare dzieje
 (hehe stare dzieje  ) Pozniej gralem na PS1 w medal of honor, Gran turismo 2 (bardzo fajna gierka nawet teraz czasem gram na kompie na emulatorze...) i w Sheep Dog 'n wolf (jakos tak, zaajee***** gierka) To byly pierwsze gry bo pozniej mialem wieeele innych...Na kompie to juz mialem kilka gierek naraz...m.in Diablo 2 (radocha), Mafia (rowniez zaje**** gierka), Max Payne 1 (oo super gra), GTA3 (jak na tamte czsy to fajne ;d) i jeszcze pare innych, ale nie pamietam...tak wiec piszcie jakie sa wasze pierwsze gry ;p
) Pozniej gralem na PS1 w medal of honor, Gran turismo 2 (bardzo fajna gierka nawet teraz czasem gram na kompie na emulatorze...) i w Sheep Dog 'n wolf (jakos tak, zaajee***** gierka) To byly pierwsze gry bo pozniej mialem wieeele innych...Na kompie to juz mialem kilka gierek naraz...m.in Diablo 2 (radocha), Mafia (rowniez zaje**** gierka), Max Payne 1 (oo super gra), GTA3 (jak na tamte czsy to fajne ;d) i jeszcze pare innych, ale nie pamietam...tak wiec piszcie jakie sa wasze pierwsze gry ;p

08.09.2007, 21:11
08.09.2007, 21:11 

(swoją drogą bardzo fajna anime).
   (swoją drogą bardzo fajna anime). 
 bierze
  bierze  

A drugą grą jaką miałem to Need For Speed Hot Persuit.
  A drugą grą jaką miałem to Need For Speed Hot Persuit.