Jedna jak wraca do domu i widzi swoją córkę krzyczy na powitanie "zabiję cię!",a to dziecko biegnie do niej i się cieszy...
Któraś z tych planuje dzisiejszy wieczór:wrócę,wezmę kąpiel,założę świeże stringi i lecę na dyskotekę.Na co druga:"a,a,a,a na jeźdźca,od tyłu,no ładnie,Kaśka"...Odkąd wysiadłem z tego przeklętego autokaru do teraz mam ostro zrytą banię...Patologia po prostu...Zwykłe dziwki,co tu dużo mówić... 

), ale nie każda kobieta klnie, gada o tym jakie stringi dzisiaj założyła, żeby poderwać jakiegoś frajera w klubie, ile centymetrów mają jej tipsy, ile za nie dała i kiedy jej lakier poodpryskuje Oo. Z resztą nie wierzę, żebyście takiej nie chcieli. Łatwa, daje wiadomo czego i możecie się wyżyć. Po co się męczyć, skoro takie są na wyciągnięcie ręki?
Z resztą nie wierzę, żebyście takiej nie chcieli. Łatwa, daje wiadomo czego i możecie się wyżyć. Po co się męczyć, skoro takie są na wyciągnięcie ręki?
Jedna panienka pcha przed sobą dwa wózki

Z resztą nie wierzę, żebyście takiej nie chcieli. Łatwa, daje wiadomo czego i możecie się wyżyć. Po co się męczyć, skoro takie są na wyciągnięcie ręki?
*, zajechać pejczem po dupie i niech spieprza do siebie.

Uwazaj, uwazaj...
SoheiMajin Gotenks
Nie chcę być przez nikogo źle zrozumianym, ale tymi przysłowiowymi * z dyskotek zawsze są dziewczyny, faceci tylko korzystają z okazji. A co potem? Potem płacz, on mnie zgwałcił, dzieciaka zrobił i się wypiera! Śmiech na sali. A potem idą się wyskrobać i znowu to samo. Moi drodzy coś takiego jak gwałt to w 90% fikcja.
Nie raz, nie dwa widziałem takie panienki i prezentują się one zdecydowanie gorzej od wszelkiej maści stereotypowych dresiarzy, blokersów, ultrasów etc. U faceta bluzgi co drugie słowo, czy też myślenie dołem nie jest aż tak szokujące jak u lasek.
*, zajechać pejczem po dupie i niech spieprza do siebie.

Goń się, tylko zwracać uwagę potrafisz koci wywłoku xP.
Joe Weider napisał(a):
Nie chcę być przez nikogo źle zrozumianym, ale tymi przysłowiowymi * z dyskotek zawsze są dziewczyny, faceci tylko korzystają z okazji. A co potem? Potem płacz, on mnie zgwałcił, dzieciaka zrobił i się wypiera! Śmiech na sali. A potem idą się wyskrobać i znowu to samo. Moi drodzy coś takiego jak gwałt to w 90% fikcja
No dobrze niech Ci będzie... odbyć stosunek seksualny.

Wynika z tego, że faceci są cool, a dziewczyny to z piekła rodem hehe ^^"

Nie chcę być przez nikogo źle zrozumianym, ale tymi przysłowiowymi * z dyskotek zawsze są dziewczyny, faceci tylko korzystają z okazji. A co potem? Potem płacz, on mnie zgwałcił, dzieciaka zrobił i się wypiera! Śmiech na sali. A potem idą się wyskrobać i znowu to samo. Moi drodzy coś takiego jak gwałt to w 90% fikcja.
Więc pytam się, co może być powodem tego, że dziewczyny w tych czasach się tak zachowują?
To jest raczej stereotypowe myślenie, że kobieta powinna być ułożona, czysta, kobieca... Mówię tak, ale sam nie chciałbym takiej łajzy.

Namiętność - o tak tak . Dziewczyny potrafią być namiętne, kuszą tym i przyciągają moją uwagę .