Jakie masz zdanie o sadze Freezy? | |||
Jest najlepsza! | 11 | 39,29% | |
Lubię ją | 11 | 39,29% | |
Ujdzie | 5 | 17,86% | |
Kiepska jest | 1 | 3,57% | |
Wszystkich głosów: | 28 |
Ach Wazonie
prawie brzmi jak fragment dialogu ze sztuki Szekspirowskiej
brakuje takich jasnych momentów walce z bossem, jakie były przy Buu i Cell sadze (np. Vegeta USSJ vs Cell forma 2, lub Fat Buu vs Goku SSJ3). Takie momenty są pozytywne - pozwalają wyładować napięcie.
- Freeza za szybko się przemienił. Oglądając to czy czytając, miałem wrażenie, że Akira chce jak najszybciej przenieść Freezę na 4 stadium. Najpierw zaraz się przemienił po przybyciu, w drugiej formie więcej powalczył, lecz gdy Piccolo wyzwolił siłę większą od niego zaraz poszedł na 3 formę i niewiele chwil potem na 4. Za szybko, mógł się przemienić kiedy zacząłby dostawać w tyłek.
Powiedz czy chwila, w której Goku przylatuje na Namek i bez najmniejszego problemu rozgramia Ginyu Force, nie jest takim momentem? Jak dla mnie jest. Idealnie rozładowuje napięcie, które czujemy już od wystartowania statku Goku ,aż po lądowanie. A kiedy dociera na Namek, elitarne siły Freezy stają się (jak to mawiał Vegeta) miernotami. Niesamowity pokaz siły, precyzji i szybkości, którą prezentuje w walce z Reecome'm oraz Jeice i Burter. Jak dla mnie człowiek się rozpływa, podczas gdy Goku jest pewniakiem w tej potyczce.