Forum Dragon Ball Nao

» Nie lubię ocena: 5,50 (głosy: 2)110

Strony:   1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 47, 48, 49  
Szarak Mężczyzna
"Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny
Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny
[ Klan Takeda ]
Szarak
Dni na forum: 7.098
Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Nie lubię rasistów i całej reszty tego odpadu społecznego.

Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie.
Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die
nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.

I kto powiedział, że jesteśmy poważni?
ZameR Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
ZameR
Dni na forum: 6.496
Nie lubię szpanerów, ludzi którzy szpanują przed towarzystwem, bo w moich oczach to idioci...
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.988
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 6
Zgadzam się... szpanerstwo, pozerstwo... W moich oczach jest to tak głupie, że aż śmieszne. Niejednokrotnie jest mi takich ludzi szkoda.

Nie lubię... zmywać .
Old Shatterhand Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Dni na forum: 6.844
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
Nie lubię hentaiów i nie lubię Cyca. ;p

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Old Shatterhand: 28.01.2008, 7:29
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.622
Nie lubię arabów, cyganów, czarnuchów (no, z wyjątkami czasem...), kitajców, indian i reszty odpadku społecznego. O! i niemców nienawidzę....
No to mnie już możesz wpisać na czarną listę.

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.
Q'ccaon'naeaeccer
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Takeda ]
Q'ccaon'naeaeccer
Dni na forum: 6.723
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Cyceron napisał(a):
Chodzi tutaj chyba o postrzeganie stosunków seksualnych, według mnie te między pedałami są obrzydliwe, a między lesbijkami fajne. Oczywiście nawet co do tych drugich jest pewna granica.
No dobra, jeżeli ktoś napisze "nie lubię seksu z facetami" albo "lubię seks z dwoma babkami naraz", to nie mam nic przeciwko, choć wątpię, by wielu miało faktyczne doświadczenia na tym polu. Ale co, na wszystkich bogów, mają do tego homoseksualiści? To normalni ludzie, dla których seks ma taką samą rolę, jak dla heteroseksualistów, Zresztą, żyjemy w pieprzonej demokracji i chyba nie powinniśmy zaglądać sąsiadom do łóżek, czyż nie?

Cyceron napisał(a):
Oczywiście się z Tobą zgadzam. Fakt faktem, Les. są najczęściej właśnie niezbyt atrakcyjne, przynajmniej moim zdaniem [i nie mówię tutaj o filmach...].
Mam parę znajomych lesbijek. Nie mam z nimi zbyt dobrego kontaktu, jednak zaręczam, że większość z nich nie wyróżnia się z tłumu heteroseksualnych kobiet. Jako że nie tylko męską urodę potrafię oceniać, dodam, że niektóre są całkiem ładne. Orientacja nie ma wpływu na wygląd.

Cyceron napisał(a):
Mi osobiście oni nie przeszkadzają, ważne by nie chcieli ode mnie więcej niż zwykłych koleżeńskich stosunków. Oczywiście jako typowy przedstawiciel płci brzydkiej, podchodzę do tego z uprzedzeniem i dystansem, ale brak tolerancji to jeden z problemów na tej planecie, więc jakoś trzeba temu zaradzić... W końcu oni zazwyczaj nie zmuszają, mówisz nie i dają spokój, więc uczyć czegoś się nie którzy "normalni" od nich mogą.
Ja tylko dodam, że tak jak może zaistnieć tzw. przyjaźń damsko-męska, tak i osoby tej samej płci a odmiennej orientacji mogą się ze sobą zaprzyjaźnić bez podtekstów erotycznych. Czego jestem żywym dowodem, wraz z mym przyjacielem, z którym kontakty utrzymuję od, hmm, czterech lat?

Pozdrawiam serdecznie.
Q.

At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.988
Q'ccaon'naeaeccer napisał(a):
Mam parę znajomych lesbijek. Nie mam z nimi zbyt dobrego kontaktu, jednak zaręczam, że większość z nich nie wyróżnia się z tłumu heteroseksualnych kobiet. Jako że nie tylko męską urodę potrafię oceniać, dodam, że niektóre są całkiem ładne. Orientacja nie ma wpływu na wygląd.
Oparłem to na tym co zaobserwowałem. A mianowicie [z góry mówię, że to nie jest poparte dowodami] o tym, iż widuję czasem i spotykam w swoim życiu, homoseksualistki raczej o źle odbieranej [przynajmniej przeze mnie] urodzie.

No dobra, jeżeli ktoś napisze "nie lubię seksu z facetami" albo "lubię seks z dwoma babkami naraz", to nie mam nic przeciwko, choć wątpię, by wielu miało faktyczne doświadczenia na tym polu. Ale co, na wszystkich bogów, mają do tego homoseksualiści?
Jak już mówiłem, mnie to brzydzi mimo, iż w ogóle tego nie przeżyłem [jakiegokolwiek stosunku... ale kogo to obchodzi]. Zupełnie jak... Dobra, powiedzmy że jest potrawa, która Ciebie obrzydza [zapachem, wyglądem, składnikami] i to że ty miałbyś to zjeść. Oczywiście, może i byś zjadł, ale nie każdy by to potrafił.

Ale co, na wszystkich bogów, mają do tego homoseksualiści? To normalni ludzie, dla których seks ma taką samą rolę, jak dla heteroseksualistów,
A czy ktoś temu przeczy?

Zresztą, żyjemy w pieprzonej demokracji i chyba nie powinniśmy zaglądać sąsiadom do łóżek, czyż nie?
Ale nie każdy to rozumie...

Ja tylko dodam, że tak jak może zaistnieć tzw. przyjaźń damsko-męska, tak i osoby tej samej płci a odmiennej orientacji mogą się ze sobą zaprzyjaźnić bez podtekstów erotycznych. Czego jestem żywym dowodem, wraz z mym przyjacielem, z którym kontakty utrzymuję od, hmm, czterech lat?
A czy ja temu przeczę?
Widzę, że Ciebie gryzie ten temat.

Nie lubię... słonych potraw...
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.153
Ostrzeżenia: 3
Cyceron napisał(a):
Ale co, na wszystkich bogów, mają do tego homoseksualiści? To normalni ludzie, dla których seks ma taką samą rolę, jak dla heteroseksualistów,

A czy ktoś temu przeczy?
ja.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Nie lubię paragrafu 2 -> ppkt.3 regulaminu DBNao...:p

Obraz
PALATIAL REGALIA
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.996
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Ja tez go nie lubie, ale powiedz co w nim pisze
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
ze nie mozna przeklinac...

Obraz
PALATIAL REGALIA
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.597
Plusy: 4
Nie lubie Daichiego chodz go nie znam :0
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Tatsumaru napisał(a):
chodz
gdzie mam iśc?
Tatsumaru napisał(a):
chodz go nie znam :0
God, bless!

Nie lubie wafli.

Obraz
PALATIAL REGALIA
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.996
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Nie lubie idiotow ktorzy udaja ze sa nie wiadomo [ ort! ] jacy i sie popisuja szmaty ;p
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.975
Tatsumaru napisał(a):
Nie lubie Daichiego choć go nie znam :0
Jak można kogoś lubić/nie lubić, skoro się Go nie zna?

nie lubie.. nie lubie... hmm.. wielu rzeczy nie lubie.. a szczególnie jak coś nie idzie po mojej myśli..
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.606
Plusy: 73
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel