Jakie anime warto obejrzeć??
Bo ja osobiście oglądałem oglądałem tylko DB, Naruto i parę innych

Podawajcie swoje propozycje, proszę

Fullmetal Alchemista, także porwie Cię

polecam Elfen Lied,
takie lekkie anime na pochmurne dni xD
 Jedno z anime, które posiada całkiem makabryczne sceny rozczłonkowywania postaci hehe.. Jednak z
  Jedno z anime, które posiada całkiem makabryczne sceny rozczłonkowywania postaci hehe.. Jednak z
Green Green <całkiem zabawne>
Mnie jakoś nie porwało... dość nudne xD Ale postacie fajne.

) Do Dragon Ball mam jedynie sentymentalne podejście, bo wątpię, bym przemęczyła obecnie to anime (za młodu widziałam całość 5 razy, więc mi wystarczy
) Do Dragon Ball mam jedynie sentymentalne podejście, bo wątpię, bym przemęczyła obecnie to anime (za młodu widziałam całość 5 razy, więc mi wystarczy  ).
).

tajemnicze... d
  tajemnicze... d

Co to jest WHR?
 .
.
 Ładny avek
 Ładny avek  .
. 

dosc mroczne i nietypowe anime dla kogos kto lubi rozwiazywac zagadki w anime i szukac sensu ukrytego w gestach,niedopowiedzianych slowach. anime dla bacznych obserwatorow. sama go do konca nie rozszyfrowałam ale je uwielbiam przez ta tajemniczosc ^^  zeby cos wiecej sie dowiedziec polecam poszukac w internecie
  dosc mroczne i nietypowe anime dla kogos kto lubi rozwiazywac zagadki w anime i szukac sensu ukrytego w gestach,niedopowiedzianych slowach. anime dla bacznych obserwatorow. sama go do konca nie rozszyfrowałam ale je uwielbiam przez ta tajemniczosc ^^  zeby cos wiecej sie dowiedziec polecam poszukac w internecie  np. na glownej stronie
 np. na glownej stronie 
 np.  utwor "shell"  (opening)
  np.  utwor "shell"  (opening)