Gonar napisał(a):
Indywidualna...
Al, jak jest definicja "pięknej kobiety" ?
Czasem też komercyjnie jednakowa.
Al, jak jest definicja "pięknej kobiety" ?
Miyako napisał(a):To może niech wszyscy dadzą, od momentu swego dzieciństwa do teraz, fotki i zdjęcia. Ja dałem takie zdjęcia, ale już usunąłem.A nabijanie postów ma sens? Zawsze uważałam ten temat za miejsce gdzie pokazujemy jak wyglądamy, a potem zamieszczamy zdjęcia jak się zmieniliśmy, oglądanie tego samego jest nudne.
A nabijanie postów ma sens?
co takiego się stało, że Byczusia powróciła w chwale pokazać nam, na czym polega subtelne kobiecie piękno, lekka erotyka czy zalotny uśmiech
Ja proponuje zamknąć "Wygląd forumowiczów" na jakiś czas, większość ma FB i tam możecie siebie oglądać, skoro taka zawiść wymieszana z zazdrością panuje w tym temacie.
Wszyscy chcą być piękni, podziwiani, bogaci ot idea naszych czasów i jak mówi Gonar "Kapitalzmu" i hasła wszyscy równi, wszyscy gotowi by zagryźć.
W sumie można zrobić taką grupę DBNAO na FB, może coś więcej z tego wyjdzie A nóż, jakieś spotkanko ^^, lepsze, niż te przekomarzania w tym temacie.
Moje zdanie jest takie, niech sobie dodaje nawet nieograniczoną ilość zdjęć ( do tego ten temat jest), tylko niech liczy się z tym, że zostanie skrytykowana, a nie, że ona czeka na same pochlebne opinie. Gorzej by miała, gdyby tylko jeden użytkownik się z niej perfidnie nabijał.