Alkis napisał(a):
Minus wybuchająca Ziemia. To to samo co z Goku w GT gdy z 52 latka stał się znów 12 latkiem

Czy też pamięta wszystko co robiła za młodości Goku
Ogólnie ciekawe, że tak niektórych zaskakuje ten motyw tj. chłoptaś lecący na przekwitającą kobietę w ciele nastolatki.
Ogólnie ciekawe, że tak niektórych zaskakuje ten motyw tj. chłoptaś lecący na przekwitającą kobietę w ciele nastolatki. To taki typowy japoński fabularny standard będący w tym samym szeregu co pary typu istota ludzka i humanoidalny zwierzak, czy inny popularny przykład:
Klon tragicznie zmarłej siostry głównego bohatera zakochuje się w tymże bohaterze, a ten po wielu perypetiach i wątpliwościach koniec końców ulega gorejącemu uczuciu miłości, bo to jednak nie jego rodzeństwo tylko niezależny byt posiadający własne "tamashī"
Ciekawe, jak w tym wszystkim będzie się odnajdywać teraźniejsza Mài, bo w przyszłości uczucie samo się zrodziło, walczyli u swego boku ramię w ramię i zaiskrzyło
Nie wiem czy stroisz sobie żarty, ponieważ żaden z tych przykładów nic mi nie mówi i nie są to dla mnie żadne standardy. Ale może za mało (na szczęście!) czytałem mang.
o ile w Guilty Gear nie było takich sensacji
Osobiście wolałbym jakiś zwrot akcji, który spowoduje, że jednak te postacie nie będą razem (jak było w przypadku Bulmy i Yamchy).
jakiś zwrot akcji, który spowoduje, że jednak te postacie nie będą razem
Tu akurat łatwo, bo mogli go spotkać jako Saiyaman X-1 i Saiyaman X-2 stąd jest opcja, że doktor Hedo inspirował się nimi do stworzenia kolejno Gammy 1 i Gammy 2. Chłopcy pokonali modele alfa, więc czeka nas gdzieś po drodze beta.
prawdopodobnie będzie jakaś akcja podczas której Trunks wykaże się heroizmem np. obroni Mai przed modelem Beta i w taki sposób zmiękczy jej serce
Jest jeszcze Bra, a póki co, Brief ma się dobrze, więc Bra se dorośnie
Dizzy nie jest futrzakiem? Ma ogon, ma skrzydła, chyba się kwalifikuje. W końcu Ky ją zaciążył, i do tego jak miała ile 4-5 lat, nasz Król pasuje do Generała Blue xD
Jakie to przewidywalne wszystko Nie myślałem jednak, że akcja pójdzie aż tak szybko. Przy takim tempie to jeszcze dwa rozdziały i zacznie się historia z filmu.
Dorosła szybciej niż się można było spodziewać także wyczułeś intencje Toyotaro
jeszcze dziadek Frederick przeżyje i córkę i wnuka.
Czyli Trunks na tę chwilę lebiega, choć za kilka lat może coś się "przełamać" jak to nieraz bywa z wejściem w dorosłość. Z drugiej strony odpowiednik z przyszłości też nie nie wykazywał umiejętności technologicznego geeka.
Grałeś w Strive'a/znasz fabułę? Nie chce ci spoilerować, z tym jego życiem może być różnie.
W GT Trunks został prezesem CC i wykazywał umiejętności, więc u Toriyamy będzie odwrotnie