to chyba pierwsza pokazana w DB fuzja między przedstawicielami innych ras
A Kibito i Kaioshin?
63 odcinek bla bla bla
W sumie to tylko walka i walka.
czy Vegeta w tym odcinku ma powera powrównywalnego do Goku SSJB + Kaioken?
Zaskoczyła mnie obecność Gowasu - kogo jak kogo, ale nie spodziewałem się, że pojawią się w przyszłości.
Ciekawe czy sklejony dzban będzie dobrze pieczętował Zamasu.
Czy po wygranej świat przyszłości zostanie odbudowany?
Co z Królem Wszechrzeczy, żyje czy umarl? Może on się pojawi?
Tuptus, jeżeli będzie tak jak piszesz, to jak ostatecznie nasi bohaterowie rozprawią się z Zamasu.
Jak juz gdybacie nad przyszloscia to czy bóg zniszczenia moze zniszczyc niesmiertelnego Zamasu taki mamy paradoks.
Zaciekawił mnie ten motyw ze zniszczonymi Super Smoczymi Kulami. Czy można podejrzewać, że to zaczątek do spotkania Zaramy? Wątpię, ale mimo że w mandze zniszczenie kul/smoka też było problematyczne, to przecież rozwiązanie było, wystarczyło skontaktować się z ich twórcą.
Mnie trochę zaciekawiła, tudzież trochę rozbawiła, inna kwestia związana ze zniszczeniem Super Smoczych Kul. W momencie, gdy Bulma usłyszała, co zrobili Zamasowie, przeraziła się, że jeśli Trunks zginąłby w tej linii czasowej, nie mieliby go jak ożywić. No a nameczańskie kule to co, pies? Rozumiem, że sam Trunks z przyszłościową Bulmą nie mieli do nich dostępu, bo nie wiedzieli, gdzie znajduje się Nowa Namek, ani też nie mieli odpowiedniego środka transportu. Teraz jednak do przyszłości przybył Goku, więc co to za problem?
Black mógł się już wcześniej zająć Nameczanami, więc to ryzykowne założenie, że ich kule istnieją.
Smok z przeszłości już raz ożywił Trunksa z przyszłości, chociaż wtedy zginął on w linii czasu Smoka. Podejrzewam że dałoby się przenieść z kulami w przyszłość i tam ewentualnie ożywić Trunksa. Z tym problemu być nie powinno.
Mateusz napisał(a):Żyje i raczej jestem za teorią, która mówi, że Wszechcuś jest tylko jeden. Że podczas spotkania z Goku wiedział już o jego walce z Zamasu i Blackiem.Co z Królem Wszechrzeczy, żyje czy umarl? Może on się pojawi?
Tuptus napisał(a):Jak jeden? Jeden dla wszystkich linii czasowych? Niby dlaczego? Nigdzie nie było powiedziane, że jego pałac jest poza tym wszystkim.Mateusz napisał(a):Żyje i raczej jestem za teorią, która mówi, że Wszechcuś jest tylko jeden. Że podczas spotkania z Goku wiedział już o jego walce z Zamasu i Blackiem.Co z Królem Wszechrzeczy, żyje czy umarl? Może on się pojawi?
Chyba mylisz Wszechusia z Najwyższą Boginią Czasu. Ona jest jedna, bo żyje poza czasem. Pojawia się co prawda tylko w Xenoverse i Heroes, ale jednak...