Hej, moje wrażenia są mieszane. Sam odcinek w sobie ma ciekawą fabule (pomijając stronę techniczną). Myślę, że zostaną też wspomnie takie postacie jak Chronoa i może nawet Android 21 (pojawiła się w 2 openingu misji 2), było by to ciekawe połączenie postaci z gier Xenoverse w jednym anime.
@Diablo2020 Było wytłumaczone to dlaczego Trunks się tam znalazł; Fu powiedział, że Trunks swobodnie podróżował w czasie i przestrzeni i teraz za to musi zapłacić.
Ale według mnie bardzo ciekawie Fu ma ciekawą osobowość. Gdy był na Planecie Beerusa kłamał, że jest przyjacielem Trunksa i potrafił zmanipulować Gokū i resztę, aby ściągnąć ich na więzienną planetę. Pewnie ma jakiś plan. Możliwe jest, to że teraz nie wyjdą z tej planety, gdy Songo się uniósł uderzył przeźroczystą osłonę a , Gokū: Xeno dodał, że ucieczka jest nie możliwa. A prawdopodobne jest, to że nie będzie można użyć teleportacji, bo jak Hameha nie zadziała przy zetknięciu z drugą, to i teleportacja też nie zadziała Jestem ciekaw jak dalej się to potoczy.
Bądź otwarty na świat i tryskaj radością oraz szczęściem każdego dnia.