W Jetix [Fox Kids] codziennie po godzinie 23:30 emitowany jest serial Shin Chan. Jeśli ktoś go oglądał to niech napisze co o nim sądzi a jak nie to niech sobie oberzy
Nie no dajcie spokój Shin Chan jest tandetny aż do bólu - narysowane to to tak że aż szkoda oczu żeby na to patrzeć A teksty też tam mają inteligentne, niech mnie...
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.266 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Eee. tam mi to się podoba, a narysowali te anime specjalnie tak , chcieli troszkę odmiany xF, moim zdaniem te anime jest super, leję ze śmiechu jak oglądam to , tylko szkoda że tak późno bo nie raz ostatnio zasynam przed tą bajeczką lub w trakcie jej . ALe zazwyczaj ją oglądam do końca, ostatnio ją skrócili o 10 min(shit ).Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.988 Plusy: 2 Ostrzeżenia: 2 Posty: 803 Skąd: Kanzas City Upomnień: 666 +++Zażaleń: 666 ++++Obwinień: 666
Shin Chan wymiata! Kreska anime do kitu ale nie to się liczy!
Tu ludzie stawiają na humor i dowcipy a nie dbałość. A poczucie humoru w Shin Chanie jest co nie miara
Fantastyczno-odlotowe
Niektóre postacie są naprawdę oryginalne - np "Bo" (to ten z glutem u nosa)
Pozdro"Mądrość sycylijska: Usta skrępowanego człowieka,
z włączonym żelazkiem na piersiach, zawsze powiedzą prawdę" "Życie to chytra sztuka.
Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy"
"Każdy może obrazić boksera, ale nie każdy zdąży przeprosić"
Wiek: 34 Dni na forum: 6.813 Posty: 111 Skąd: Międzyrzecz
ogólnie fajne Anime i bardzo śmieszne tylko szkoda że tak mało odcinków puszczali bo nie wiem czy w innych krajach są pozostałe odcinkiŻycie to piękna przygoda, ale nikt nie wychodzi z niej cało
[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.843 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
Pozostale odcinki sa z siostra Shin Chana, ale u nas niestety nie puszczaja Jak wiemy mama Shina byla w ciazy wiec Shin bedzie mial siostre (przynajmniej tak slyszalem)
hehe... dziwne ze sie wczesniej nie wypowiedzialem na ten temat otóż shin chan to moje ulubione anime po DB !! swietna krecha, fajne, a raczej smieszne postacie no i w ogole wszystko jest smieszne a shin i piesek sa najlepsi PALATIAL REGALIA
Shin Chan jest zarąbiste! uwielbiam tą kreskę. Właśnie gdyby nie ona to by to nie było aż tak smieszne. on ma taki krzywy ryj i jeszcze texty takie wali ze z beki nie moge muahahaha!
[ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.873 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Kłębuszek napisał(a):
Nie no dajcie spokój Shin Chan jest tandetny aż do bólu - narysowane to to tak że aż szkoda oczu żeby na to patrzeć A teksty też tam mają inteligentne, niech mnie...
Ba, jabym je jeszcze gorzej skrytykował... Jest tak głupie, tak niemoralne, tak BEZNADZIEJNE... jeśli ktoś chce - to proszę bardzo możemy się pośmia z fabuły o zboczonym czterolatku.... kiedy spróbowałem oglądac jeden odcinek to mnie zmurowało... najgorsze w tym wszystkim to to że Shin Chan to obraża inne, naprawdę cudowne produkcje... przecież po właśnie takich anime, mamy takie, a nie inne, opinie psychologów.
Pozdrawiam.
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
Hehehehe...zdecydowanie bardzo lubie to anime <choć "kreska jet pożal się Boże" xD>...ale tu nie chodzi o wygląd postaci itd. ale muszę przyznać iż samym wyglądem bawią nie ma co po prostu sikam jak oglądam... ale już nie ma Son Goku Rulez!!! Zawsze był,jest i będzie the best
Goku to moje kochanie,tak było,jest i zostanie
Kiedyś widziałem te pare odcinków na Dżetiksie . Humor mi średnio przypadł, może dlatego że wolę po prostu [ ort! ] komedie ecchi !Oh Castitatis Lilium !