Tak więc co sądzicie o tym przedmiocie jakim jest Geografia. Jak dla mnie jest najlepszym szkolnym przedmiotem , który będę zdawał na poziomie rozszerzonym na maturze.

zna Dragon Balla,raz całą lekcje o tym przegadaliśmy,po co nie wiem;p
ak dla mnie jest najlepszym szkolnym przedmiotem , który będę zdawał na poziomie rozszerzonym na maturze.
Wszystkiego powodem jest nauczycielka. Jako sam przedmiot geografia jest jedną z fajniejszych dziedzin nauki, do moich ulubionych zagadnień należą zjawiska wulkaniczne oraz wyładowania atmosferyczne. Jednakowoż przypomnę się jeszcze raz za sprawą nauczyciela, nie lubię tego przedmiotu.
Tyle, że czasami idzie mi się załamać strasznie podczas tych 45 minut lekcji, jak idzie jakiś tępak do mapy i nie wie gdzie jest Afryka, albo inny kontynent, w dodatku nie umie dobrze wskazać kierunków świata . Ja nie wiem co tacy ludzie robią w LO, skoro nie wiedzą nić o świecie
Geografia to zdecydowanie mój ULUBIONY przedmiot. Lubię czytać tak dla przyjemności książki z zakresu geografi, podręczniki szkolne, atlasy, tabele, tablice geograficzne itp.
byłem kiedyś na lekcji geografii w gimnazjum , nasz nauczyciel jest zryty i nie ciekawiło mnie to
P.S. Ja nie miałam gegry w podstawówce.
Pewnie funkcjonowała pod nazwą "przyroda".