No więc zaczynam:
Imię: Dominika (z bierzmowania Anna) i nic poza tym
Nazwisko: słodkie
Data urodzenia: 4 wrzesień pamiętny rok 1989
Miejsce urodzenia: Siedlce (szpital w Łukowie akurat remontowali)
Miejsce zamieszkania: Łuków
Szkoła: najgorsza z możliwych, Zespół Szkół nr.3 im. Władysława Reymonta w Łukowie
Nicki na dbnao: VidelOtaku, od jakiegoś czasu Laru-chan
VidelOtaku: połączenie imienia mojej idolki z DB z japońskiego słowa oznaczającego "szaleńca", "świra". Miałam go przez większość mojego pobytu na tym forum.
Laru-chan: nick, który mam stosunkowo krótko. Pochodzi od nazwy mojego ulubionego zespołu: L'arc~en~Ciel (z francuskiego "łuk na niebie", czyli "tęcza"). Fani skracają tę nazwę do formułki "Laruku". Chan, to znany i lubiany przyrostek. Mój nick po polsku brzmi więc Laruś.
Początki na forum:
To był pamiętny dzień. Jakieś trzy lata temu rodzice postanowili zamienić się ze mną i moją siostrą na pokoje. Zyskałam więc duży pokój i przede wszystkim komputer. Mogłam więc siedzieć całymi nocami. Nie wiem dlaczego, ale postanowiłam zapisać się na jakieś forum o DB. Szukałam nowych znajomości, nowych źródeł wiedzy i w sumie najbardziej... zrozumienia dla moich zainteresowań Japonią. Początek taki jak u każdego. W jeden dzień prawie 100 postów. Dalej nie było lepiej. Myślę, ogromny wybór tematów. Warto dodać coś od siebie. Dość szybko zauważył mnie niejaki Szpaner.pl. Zarejestrował się praktycznie wtedy co ja. Z jego powodu założyłam gg. Potem, Krystian stał się jednym z moich najlepszych kumpli.
Na forum wiodło mi się różnie. Nie należałam i nie należę do elity. Byłam zwykłym, niewyróżniającym się userem i jedną z niewielu dziewczyn na forum. Jednak, myślę, że z czasem się rozkręciłam.
Najważniejsze wydarzenia dla mnie to:
9 stycznia 2006 rok: Kamzo zakłada temat "J-MUSIC" i rodzi się moja wielka pasja. Do grona moich znajomych przystępuje Kamil Kamzo
Luty 2007 rok: Dai Kaiosama proponuje mi członkostwo w Klanie Takeda. Rozpoczyna się moja znajomość z członkami grupy: edhel zostaje moją przyjaciółką i Współniczką w wirtualnym biznesie. Zawieram bliższą znajomość z Q i poznaję go z innej strony niż na forum. Pogłębiam znajomość z Michałem Daiem i odbywam z nim bardzo ważną rozmowę, dzięki której wyzbywam się kompleksów.
Ostatnio brałam też udział w Survie, gdzie poszło mi podejrzanie dobrze. J-rock pochłonął mnie całkowicie, jednak piszę też na inne tematy.
Zainteresowania: muzyka (w szczególności rock), lubię też rysować, śpiewać (nie umiem śpiewać, ale robię to z przyjemności), lubię układać puzzle, spacery (w szczególności wieczorem i nocą), oglądać horrory. Moją wielką pasją jest Japonia. Obyczaje, kultura, muzyka. Lubię też biologię i język polski. W szkole średniej brakuje mi plastyki.
Jedzonko: uwielbiam naleśniki, pierogi z wiśniami, potrawkę z kurczaka z ryżem, makaron pod każdą postacią. Z owoców banany, jabłka i słodkie pomarańcze. Z warzyw marchewkę, ogórki i pomidory (te dwa ostatnie bez soli)
Picie i alkohol: sok jabłko-marchew-banan, zielona herbata, mleko. Alkoholu piję mało. Przeważnie piwo jabłkowe (Reeds) i liker cappucino robiony przez moją mamę.
Muzyka: Nie cierpię pustych tekstów. Dlatego brzydzę się muzyką typu disco-polo oraz hiphopowymi kawałkami o chlaniu, jaraniu i gołych panienkach. Lubię teksty "do przemyślenia", w których można znaleźć symbole, poetyckie porównania czy metafory. Dlatego moim ulubionym tekściarzem jest Hyde. Tłumaczenie jego tekstów wymaga poświęcenia i uwagi, ponieważ często stosuje różne symbole. Pisze o rzeczach niebanalnych, więc denerwują mnie opinie, że Hyde to "kawał niezłego ciała i nic poza tym". Słucham więc różnych gatunków muzycznych z przewagą na rocka. Lubię wysmakowane gitarowe solówki i coś w rodzaju rocka progresywnego, czyli wplatanie w utwór elementów muzyki poważnej. Moim ulubionym kompozytorem jest więc Yoshiki Hayashi z X-JAPAN, który obraca sie w klimatach rocka i muzyku poważnej.
Moi ulubieni wykonawcy:
Laruku i solo Hyde, X-JAPAN, Buck Tick, Monoral, hide, T.LOVE, Wilki, Lady Punk, stary rock, czyli Scorpions, Marillion, Guns'n Roses. Oprócz tego wiele innych pojedynczych utworów, które są przeważnie "w sile wieku". Nie lubię dyskotekowych rytmów (poza kilkoma wyjątkami).
Wady i zalety ciężko mi określić. Liczę na Waszą pomoc

1. Jestem leniwa
2. Czasem zachowuję się jak emo
3. Jetem zupełnie niesamodzielna, ale to przez to, że matka zawsze była dla mnie nadopiekuńcza
4. Jestem niezwykle podatna na stres. Byle sytuacja sprawia, że ręce mi latają.
Moje czasem emowate zachowanie wynika z tego, że mam niewesołą sytuację w domu. Rodzice ciągle się kłócą. Dzieciństwa nie będę miło wspominać. Stąd moja podatność na stres. Mam marzenia, nie mam przyjaciół w realu, bo jestem nieśmiała i nie zawsze potrafię się dogadać z imprezowymi znajomymi. Liczę, że kiedyś moja sytuacja sie zmieni. Dbnao daje mi nadzieję, że będzie lepiej. Moi przyjaciele z Klanu Takeda oraz ludzie spoza Takedy sprawiają, że często się śmieję (uwielbiam to robić) i mam chęć żyć pełną parą. Nie żałuję, że pewnej letniej nocy zarejestrowałam się na zielonym forum o anime Dragon Ball.

Pozdrawiam i gomen, że tak długo.