"Uduchowiona, liberalna - obdarzona talentem literackim"
Nienawidzę zużywać więcej energii niż to absolutnie konieczne, toteż zawsze szukam najprostszych dla siebie rozwiązań i najłatwieszych dróg - ktoś mógłby mnie nazwać leniem, ale w rzeczywistości daleka jestem od komplikowania sobie życia.
mieszkam i pracuję w Kuopio, uniwersyteckim mieście środkowo-wschodniej Finlandii
W mojej osobowości wyraźnie rysują się cechy narcystyczne.
Jestem niezależną indywidualistką, która zawsze ucieka od wszelkich mód, a ceni własny styl w dowolnej dziedzinie życia.
Innym tytułem, który zagościł w moim życiu na całe lata, jest Harry Potter.
i aktualnie Naruto.
To dzięki skokom zainteresowałam się Finlandią, co zaprowadziło mnie aż tutaj - do mieszkania pod skocznią narciarską Puijo, na której co roku organizowane są zawody Pucharu Świata.
Jestem w stanie zachwycić się każdym rodzajem muzyki
nienawidzę papierosów (i samego pojęcia uzależnienia)
Podejmuję się także innej twórczości, choć z efektem bardziej niż miernym - przede wszystkim chodzi mi o rysowanie.
Mam więc nadzieję, że na tym forum, przynajmniej w sekcji Narutowej, uda mi się podzielić spostrzeżeniami, przemyśleniami i emocjami, jakie wciąż i wciąż wywołuje u mnie ta opowieść.
Blado moje posty wypadają, oj blado.
Talentem literackim z pewnością <o czym świadczy choćby ten post> oraz 'leniem' z pewnością nazwać Cię nie można...
lepiej żyje się w Finlandii czy w Polsce?
Umiejętność przyznania się do tego wymaga także niezwykłej 'charyzmy' i pewności siebie ;p
Fantastyka + M&A - zawsze mi się wydawało, że te dwa rodzaje dzieł chodzą ze sobą parami. Zazwyczaj tak jest, że jak ktoś lubi jedno to i drugie, ale zapewne nie do końca tak jest...
co prawda nie podzielam Twojej pasji, jednak musi to być niezłe doświadczenie mieszkać w takim miejscu.
A czy masz coś przeciwko Disco Polo?
Może zamieścisz na forum jakieś swoje prace?
A czy miałaś może okazje poznać Bleach'a?
Bardzo ciekawa osobowość
mam nadzieję, że zagościsz długo na forum i będziemy mieli okazję poznać Cię nieco 'bliżej'
Reszta chyba wymiękła już przy trzecim akapicie albo w ogóle zwątpiła na wstępie, widząc długość posta...
miałem ochotę sobie odpuścić tą "Odę do samej siebie"
rozbawił mnie
nie chodziło ci o metodę fenomenologiczą.
- Oda – utwór liryczny, który charakteryzuje wzniosłość tematu i stylu, sławiący ideę, wydarzenie lub czas.
więc chyba jednak to nie to... (i nawiasem mówiąc "tę")
cytat:
nie chodziło ci o metodę fenomenologiczą.
- nie.
chociaż nie dałem rady przeczytać całego tematu
Choć nie wiem, jak powinnam odebrać to: "jak na psychiatrę