Imię: Łukasz
Nazwisko: ?
Hobby: Wszystko to, co związane z Japonią (i tak prawie od 17-stu lat)
Wyznanie: ateista
Najważniejsza wartość w życiu: wierność własnym zasadom
Nałogi: kawa
Czego szukam w życiu: Własnego raison d'etre
Czego nie lubię: konsumpcyjnego podejścia do życia i traktowania ludzi jak towar w sklepie, miernot w show biznesie, chamstwa i prostactwa, z bardziej przyziemnych: bananów i majonezu,komórek,
Co lubię: Muzykę, Książki, Gady (kiedyś miałem żółwia),Rozmawiać po japońsku, długie i gorące kąpiele,
Największa wady: niepunktualność i odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę
Największe zalety: hm... będzie trudno, ale chyba jakieś mam...
Ulubione anime: Karas i Shin Angyou Onshi
Ulubiony zespół: Luna Sea
Ulubiony pisarz: Yukio Mishima
Ulubione postacie historyczne: Shingen Takeda, Mitsuo Fuchida i Takamori Saigo.
Ulubione filmy: Ran i Sobowtór
Wygląd: 186cm wzrostu, chudy, długie włosy, okulary,wyglądam na mniej lat niż mam w rzeczywistości (czasami jest to dość kłopotliwe),
Charakter: spokojny i raczej opanowany (choć nie zawsze), ponury, sceptyk, czasami cynik, dużo analizuję, idealista i marzyciel (pozwala mi to czasami choć na chwilę oderwać się od rzeczywistości), z natury zaś skrajny pesymista, uczciwy (choć nie bezgranicznie), szukam w ludziach dobra (choć to trudne i nie zawsze możliwe),wrażliwy (często utrudnia mi to życie),
Czego się boję: bezradności
Kogo cenię: Ludzi, którzy widzą we mnie człowieka i akceptują mnie, takim, jakim jestem
Kim gardzę: Ludzmi,którzy czerpią przyjemność z cierpienia innych
Wymarzona kobieta: taka, dla której warto by było oddać życie
Marzenia: Większość umarła śmiercią naturalną w zderzeniu z rzeczywistością,ale myślę, że tak jak wszyscy, chcę po prostu być szczęśliwy.
O sobie: Cóż, sami mnie ocenicie. Jedni mnie mogą lubić, inni nienawidzić, a innym jest wszystko jedno. Ja jestem po prostu sobą, a moja osobowość cały czas się kształtuje. Człowiek uczy się przez całe życie, więc i ze mną jest nie inaczej. Mam jednak nadzieję, że zdołałem kogoś do siebie przekonać.
Pozdrawiam