siostra, nie przeszkadza, a nawet jak przeszkodzi to dostanie i bedzie siedziec cicho... Very Happy
poprer eMate'a
mam siostre i zawsze cos tam pierdzi pod nosem i tak dalej
a jak dostanie to sie zamknie i spokoj jak czlowiek chce odpoczac:P
Jakby mój starszy braciszek tak o mnie powiedział to by od razu [ ort! ] przez okno poleciał . Nie no luz On wie, że jabym Go najchętniej pod samochód wrzuciła <joke>. Ale spoko jest mieć rodzeństwo jakbym nie miała tobym chyba ześwirowała - nie ma komu grać na nerwach. On mnie wkurza, ja Jego i się nawzajem uzupełniamy, "czasem" nawet jest pomocny, można sobie 2 osobowe party urządzać lecą wtedy niezłe jaja. Ale jak jestem nie w humorze to lepiej mi się na oczy nie pokazywać . Pomimo licznych wad, jak ktoś na Niego z my klasy najeżdża to ma ze mną doczynienia (prawo obrażania, dokuczania(w moim przypadku) zawsze przypisuje się siostrze )
No a pomijając oto tego powyrzej osobnika (o ile to człowiek - no bo wiecie ja to kosmita ) to jeszcze jest jedna ciocia the best normalnie luzik na całego ale i ona tak jak ja ma swoje otchyły. Reszta jak dla mnie nie wybija się ponadto - mam ich tyle że sama wszystkich nie znam dobrze . Ale brat jest jeden (i Bogu dzięki że nie więcej) i to Go uwielbiam dręczyc, normalnie number one - moje codzienne hobby.
p.o.z.d.r.o
"Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki
Hayashi
[img401.imageshack.us/img401/7939/ban1b.jpg]