Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  
Kiper Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]

Dni na forum: 6.024
Plusy: 10
Dark Sky

Nick: Taki jakiś nijaki.

Sygnatura: Może być, tylko nie podoba mi się napis "Dark Sky".

Podpis: No cóż, pozostawię go bez komentarza...

Osoba: Jak na swój wiek jest mało dojrzały. Czasem ciężko zrozumieć o co mu chodzi w jego postach. Jego wypowiedzi są gdzieś na poziomie 13-16 latka. Łatwo go sprowokować, często popada w bezsensowne kłótnie. Pisze często, lecz jego posty są dość szare. Na razie nie miałem z tym użytkownikiem problemów, mój stosunek do niego jest neutralny.
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.044
Plusy: 9
Kiper

Nick: Kojarzy mi się z Goalkeeper, może dlatego mi się podoba.

Sygnatura: jak wyżej.

Podpis: Prosta sentencja, jakich pełno na forum.

Osoba: Nie zdarzył mi się wryć w pamięć czymś specjalnym, oprócz tego, że ma dobry gust muzyczny i wypowiada się sporo w tematach o DB. Generalnie nie pamiętał, żeby sprawiał problemy, więc jest pozytywnie : )

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Mateusz Mężczyzna
^Recenzent
Recenzent
[ Klan Tokugawa ]
Mateusz
Dni na forum: 6.395
Kiper
Nick: Wolałem Kudłaczek.
Podpis: Ujdzie.
Osoba:
Nie odpisuje mi na gg Myślałem, że zachowamy dobry kontakt, ale niestety się nie udało. Jeśli chodzi o Kudłaczka na forum, to trochę go za mało ;p
No i mógłbyś odpisać w końcu

Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.260
Plusy: 6
Zettai już był, biorę Avenusa.

Nick: na samym początku był chyba jakiś Goten? Nie pamiętam już. Do obecnego już się przyzwyczaiłam i gdybyś go zmienił, było by mi ciężko się przyzwyczaić.

Avatar: niezbyt mi się podoba, taki malutki. Gdyby był kwadratowy, wyglądałby lepiej.

Sygna: również nie w moim typie.

Podpis: wybacz, ale nie chce mi się tłumaczyć XD

Osoba: jeden z nielicznych Zielonych jaki ma mózg i go dobrze używa. świeci przykładem, nie spamuje. Nadgorliwy? Przynajmniej dba o porządek na forum. Osobiście nie znam, ale na forum sprawia pozytywne wrażenie.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
NathalieHyde Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
NathalieHyde
Dni na forum: 5.856
Laru

Nick: Podoba mi się i mam skojarzenie z L'arc en ciel:P

Sygna: tak samo jak avatar ale w większej wersji ^^

Podpis: Ciekawy i interesujący^^

Osoba: Za bardzo nie znam ale myślę że to miła osoba:)

Yagate hito wa kegarete
hito ga hito de somerarete
tomo ni kiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai...
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Nathalie Hyde

nick- Połączenie imienia z wokalistą jest równie oryginalne co Mateusz Goku
avek - skośny
podpis- oda do tasiemca?
osoba- nie podpadła mi jeszcze niczym, ale również się nie wybiła. Mam wątpliwości czy to drugie nastąpi, ale paru ludziom udało się już rozwiać je, więc dajesz malenia.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.310
Plusy: 27
Franek

nick - Porządna i oryginalna ksywka z imienia, a nie jakis Trunksssj8 czy mopman czy inny wynalazek.

Av - stary i niezastąpiony Nick Cave.

Podpis - równie oryginalny ciekawy opis z księgi Habakuka

osoba - nie boi się uświadomić ludziom co mysli o ich opiniach, często w sposób wulgarny ale czasem inaczej się nie da. Jednak robi to w sposób inteligentny tak aby nie dosrac komuś, ale żeby dosrać i żeby ten ktoś pogłowił się kilka godzin nad swoja ripostą. Ponadta jak prawdziwy facet lubi alkohol, i ogólnie charyzmatyczna postać tego forum .

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.686
Katz:

nick: z tymi znaczkami wygląda cienko, Katz był lepszy
avek: nie wiem co to za facet, chyba Japończyk, nie podoba mi się
podpis: tylko "urwiesz mi od internetu" trzyma poziom, ale w niepełnej wersji jest słąbe
osoba: spokojny koleś, nie sprawia problemów, ani nie wszczyna bójek, ostatnio mniej widoczny, jakichś wielkich głupot też nie pisze, jest za PO

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Danevert Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Danevert
Dni na forum: 6.538
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 1
Ssij-Mi-Lewicowa-Suko

nick: z tymi znaczkami wygląda cienko, Joe Weider był lepszy
avek: im prościej, tym lepiej, dla mnie looz
podpisy: i po cholerę tego tak dużo?
osoba: inteligencja tegoż osobnika wydaje się być wyższą od przeciętnej na forum, Joe ma wyrobione zdanie na temat polityki, gospodarki, wolności, jego poglądy, mimo, że miejscami trochę kontrowersyjne, są warte uwagi. Ma niezłe usposobienie, poza tym nie sprawia problemów, nie włazi zbytnio nikomu za skórę, w dupę raczej też nie.

Jeśli nas zranicie, nie będziemy krwawić
Jeśli będziecie nas łaskotać, nie będziemy się śmiać
Jeśli nas otrujecie, nie będziemy umierać
Ale jeśli nas oszukacie, to czy nie powinniśmy się zemścić?
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.260
Plusy: 6
Nigdy nie oceniałam Katza Dan i Sjijca byli.

Nick: Fajny, ale nieco przydługi tak jak i tytuł piosenki Katz był praktyczniejszy

avek: nie wiem co to za facet, chyba Japończyk, nie podoba mi się
Ten sam facet co u mnie XD Ken jest super, szczególnie z dłuższymi włosami i w garniaku

Podpis: cytat Rogersa niestety prawdziwy

Osoba: zabawny, rzeczowy jeżeli chodzi o info, niezastąpiony przy downloadzie w J-Music Katz to złoty chłopak, zresztą jedyny, który lubi Laruku. Poza tematem Larc również ma co nieco do powiedzenia i udziela się w ważniejszych tematach

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.044
Plusy: 9
Ssij-Mi-Lewicowa-Suko

Nick: Beznadziejny, prowokacyjny.

Sygnatura: Ładnie wykonana, chociaż także prowokująca.

Podpis: Zlepek zdań.

Osoba: Lubię go, bo jest na poziomie i można z nim pogadać na temat siłowni, czy pierdół, jednak nie podoba mi się u niego bezsensowny upór, nawet jeśli się myli. Nie lubię w nim także tej żenującej prowokacji, teraz także w postaci avatara, uważam to za zachowanie gówniarskie i niegodne 20-latka.

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.310
Plusy: 27
Już mi tak nie słodź

Laru

Nick: Super, skrót od L'arców, laru-chan też był spoko, ale dziewczynie ten pasuje bardziej

Av: Pełno jest Hyde'ów i Tetsów i myślałem, że jak sobie wstawię z Kenem to będe oryginalny acz widac też użyłaś Kena jako obraz forumowego siebie , tak czy inaczej av spoko, jak na prawdziwą fankę przystało.

Sygna: taka sama jak avek ok

Podpis: mądre i praktyczne słowo, oraz reklama grafiki Ophelii

Persona: właściwie autorka największego i najlepszego tematu w polsce o L'arc~en~Ciel. Osoba szczera i radosna, posiadające własne zdanie, niekonfliktowa, ogółem na plus.

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.573
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Katzu~no~Yuutsu

Ssij-Mi-Lewicowa-Suko napisał(a):
jest za PO
Nawet nie wiedziałem
Nick: kojarzy mi się z kacem, którego mam często po wypiciu zbyt dużej ilości browara heh, "oryginalny"
Av:miałeś lepsze, ten jakoś do Ciebie nie pasuje.
Sygna:brak
podpis: Cytat z Noistki szczególnie mnie rozwalił heh.
Osoba: lubi,j-music,często gadam z nim na klanowym o piłce, bo zdaje się tylko on (poza mną oczywiście) ma w Tokugawie jakieś o tym pojęcie, często coś doradzi, pomoże, ogółem jest spoko.
Na plus można zaliczyć mu także to, że popiera PO ;o.
Kiper Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]

Dark już był to niech będzie Katz.

Nick: Oryginalny, przyzwyczaiłem się już do niego.
Avatar: Wolałem jego starsze avy. ;p
Userbar: Ujdzie.
Podpis: Ciekawy i humorystyczny.
Osoba: Ostatnio jest go trochę mniej na forum, ale wiadomo wakacje są ;p. Nie wchodzi nikomu w drogę, jest bezkonfliktowy. Jego posty są na wysokim poziomie. Jest jednym z pozytywnie aktywnych userów. Lubię go i cenię.
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Kiper
nick- dziwny
avek- nie przepadam, ale mi nie przeszkadza. Estetycznie się nie wyróżnia.
podpis- ja wiem.
!?- jak avek
osoba - pisze stylistycznie poprawnie, i chyba politycznie poprawnie, bo jakoś niczym mi podpadł, ani nie zrobił wrażenia. Ani pozytywnego ani negatywnego.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.686
Kiper
nick: nie lubiętego słowa
avek: dziwnie oczojebny, odnoszę wrażenie, ze to tylko same kreski
podpis i userbar: takie sobie
osoba: kiedyś trochę bardziej widoczna, teraz mniej. Coś tam w głowie ma, to plus. Prócz tego spokojny, wręcz niewidoczny.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.972
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Ssij mi pałko:

Nick: Podoba mi się xD
avek: hmmm, flaga jakiegos wycinka miejsca na Ziemi - git
podpis: za krotki, by skomentowac w kilku zdaniach

osoba: No, jednym słowem gada nie skomentuje Nabral tyle fajek, tyle browcow ode mnie, ze !? mnie po woli strzela ;p , ale dzis przeszedles samego siebie- kupiles mi wspanialego Volta z lodoweczki za 2 zlote Razem tworzymy film, o pewnym profesorze- przebije jakies tomografie mozgu z mikronezji. Joe - lubi zajarac, ale nie dziala na Niego palenie, bo to dziwak jest jakis xD A- znalazlem te samosieje, grubasku xD Cale 15 krzaczkow. Co tu jeszcze dodac o nim? A - obrzezal sie ostatnio chlopak - skore dal kotu kolegi na pozarcie, podobno zdechl
Kiper Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]

Ishido

Nick: Git.
Podpis: Wolę wersję bez "na umur", ale spoko.
Sygnatura: Graficznie nic specjalnego, ale to w końcu Grubas.

Osoba: Moim zdaniem osoba z najlepszym poczuciem humoru na Nao. Wnosi na nasze forum wiele pozytywnej energii. Pisze mądrze, na ogół jest bezkonfliktowy. Jest zboczony i lubi alkohol i za to go lubię. xD
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.661
Plusy: 7
Kiper

Avatar - Sasuke, jakże to oryginalne (czy tam Itachi). Doprawdy co drugi na tym forum i nie tylko na tym kiedyś miał go w avku czy sygnie. Gdyby nie fakt, że w tym temacie należy dokonać oceny owego avatara prawdopodobnie nadal nie zostałby zauważony. Dodam, że poprzednie były lepsze.
Sign i podpis - tutaj akurat sygnatura oryginalna, gdyż nie ma jej wcale. Podpis solidny, ale też lekka oklepany oraz chyba wsadzony tylko po to by był, gdyż związku z userem nie widzę. Chociaż jak kto woli.
Nick - nijaki. Nie wywołuje żadnych skojarzeń, emocji ani wrażeń estetycznych. Po prostu jest i wygląda.
Osoba - tak jak powyższy opis - po prostu jest. Patrząc na stan aktualny, siedzi na forum od 202 dni i jak dotąd nie zapisał się w mojej pamięci niczym szczególnym. Ot umiarkowanie inteligentny, poprawny i bezkonfliktowy, ale więcej choćby mi się nie wiem jak chciało, napisać nie mogę, bo nie ma podstaw na których mogę się oprzeć.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Piechu Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Piechu
Dni na forum: 6.298
Drakan

Nick: Fajny taki smoczy.
Avatar: Jakieś czarne koty, dobre i gustowne w stylu pani Drakan.
Podpis: Może być.
Osoba: Fajna babka, inteligentna, ładna, no ogólnie cud miód i orzeski. Lubię ją. Całuski mała

Witajcie w świecie pozbawionym zasad.
Strony:   1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump