Hayato napisał(a):szczerze mówiąc nie jestem fanem twórczości zespołu
A gdy sobie już tak prawdę wyznajemy i szczerze-mówimy, to ja w takim razie jestem Lolem do potęgi entej
bo szukałam tematu o Buck-Tick i wiedząc, że on tu jest go nie widziałam
Yupi - i to na pierwszej stronie
!
Kamzo napisał(a):Chociaż wszystko jest kwestią gustu i dla Ciebie może być np. zupełnie odwrotnie Najlepiej zacząć po prostu od początku.
Um, no właśnie, tak się zastanawiałam czy zaczynanie od początku jest dobrym pomysłem
Przy poznawaniu zespołu owszem, ale jednak przy zaznajamianiu (zahaczaniu) wolę chyba na pierwszy ruszt wrzucić jakiegoś "pewniaka"
Tak jak sobie myślę i patrzę na listę "bogatych" dyskograficznie zespołów, to mało jest takich, których pierwsze albumy są moimi "hitami"
Chociaż raczej nie zdarza się album, który ma same główne hity, chyba, że jest the best of - ale to się wytnie
Prześledzę w takim razie co w temacie BT jest napisane, nieco y.t. i zobaczę różnicę pierwszych i ostatnich nagrań i zapewne coś wybiorę biorąc pod uwagę Wasze sugestie
Albo pójdę na lenia i zdam się na dawną metodę: ene-due-rike-fake torba-borba-ósme-smake... czy jak to leciało xD
Btw. - Kamzo. Jakiś czas temu rysowałam zdjęcie, które masz w avku, tylko bardziej pod względem grafiki się to zrobiło gdzie jest wszystko i nic :p - to była taka (wątpliwa artystycznie) ekspresja ukrytego JA xD
Pozdrawiam!
"Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki
Hayashi
[img401.imageshack.us/img401/7939/ban1b.jpg]