Wypadałoby napisać o sobie parę słów, tak więc na co dzień mieszkam w Szczecinie (tutaj studiuję), choć pochodzę z Dolnego Śląska;)
Mam 22 lata i tematyką DB interesuję się od samego początku emisji tego anime w RTL7, czyli jakieś 12 lat już będzie:O (jak ten czas leci;) )
Moje zainteresowania są dość szerokie- uwielbiam poczytać dobrą książkę (zwłaszcza literaturę iberyjską), obejrzeć film, pograć na gitarze. Moje ulubione kapele to Iron Maiden, Pink Floyd, Black Sabbath Led Zeppelin, Alice Cooper, Genesis, Guns'n Roses itp. a ulubieni gitarzyści to Neil Young, Jimi Hendrix i Slash:)
Ponad to trochę rysuję, fotografuję, interesuje mnie biologia i tematyka ludzkiego organizmu:)
Jeśli chodzi o ulubioną postać Dragon Balla, to nie będę oryginalna, jest nią Goku;P na 2.miejscu plasuje się Piccolo
Na forum to trafiłam szukając napisów do jednego z odcinków DBZ. Ktoś pochwalił się, że korektorem przetłumaczonych przez niego napisów jest administrator forum dbnao.net, więc z ciekawości tutaj zajrzałam:)
Pamiętam, że w czasach kiedy emitowane były odcinki DB w telewizji, nikt o niczym innym nie mówił, Kawaii poświęcało 1/3 ilości materiału na tą mangę, wszędzie były gadżety z tym związane, a potem wszystko troszkę przycichło

Dlatego bardzo się cieszę mogąc tu być i dzielić swoje zainteresowania związane z najbardziej zaje*istą mangą/anime na świecie z innymi ludźmi!