Forum Dragon Ball Nao

» Mortal Kombat

eMate Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
[ Klan Asakura ]
eMate
Dni na forum: 7.471
Jest to, także wspaniała bijatyka, oczywiście sporo krwi, lecz mi to nie przeszkadza. Gdy wyszła pierwsza część tej gry (chyba w 1995 roku, nie pamiętam) naprawdę zbiłą taką fortunę, że to się w głowie nie mieści. Niedawno wyszła nowa część z tej gry, która jest boska ! Warto troszkę czasu spędzić przy tej serii, nabijając ogromne combosy. Ja grałem we wszystkei części, lecz przy drugiej spędziłem najwięcej czasu. Miałem wtedy chyba 6 lat i grałem z bratem, a na ekranie krew się lała
Majin_Vegeta Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Majin_Vegeta
Dni na forum: 7.487
najlepsza jest najnowsza czesc, mialem przyjemnasc ją testowac zzajaajajjaajeeebbeebbeeeista

END
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.494
Plusy: 15
No ja niestety nie miałem okazji grać w najnowszą część. Ze starych to tylko w MK3 na salonach ostro waliłem, a potem na własnym kompie. Kiedyś gra niesamowita pod względem grafiki, grywalności i niesamowitych fightów. Dziś to już nie to samo...

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Łasiczka Kobieta
"Rōnin
Rōnin
Łasiczka
Dni na forum: 7.500
Kiedyś grałam w to pare razy, nie podobało mi sie wiadomo czemu. Nie gustuje w takich grach...
W każdym razie, jak grałam: ja (raydenem chyba) vs mój brat (sub zero) to ten skubaniec wyrwał mi kręgosłup na koniec potyczki. Zniechęciło mnie to do reszty
Scyller Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Scyller
Dni na forum: 7.505
ja wczesniej grywalem tylko w MK4 przez dlugi dlugi czas i jeszcze nie mialem okazji grac w najnowsza czesc ale czekamtylko kiedy sie na PC ukaze

Kiedy jestem z nim, czuje sie bezpiecznie, wiem, ze nic mi nie grozi, nikt mnie nie moze skrzywdzic. Z nim moge robic to co umiem najlepiej. Kiedy cos jest nie tak, wiem, ze moge temu zaradzic i znowu bedzie tak jak dawniej. Jego obecnosc sprawia, iz czuje sie w pelni dowartosciowany. Nie, nie jestem gejem. Ja po prostu kocham swoj komputer
eMate Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
[ Klan Asakura ]
eMate
Dni na forum: 7.471
Sub Zero i Scorpion to moi ulubieńcy, Scorpion tą swoją żmiją z ręki przyciągał wszystko, a Sub Zero mroził co chciał, wypas to wyglądało. A jakie mieli dobre FATALITY ! Scorpion wyrywa tą swoją żmiją ręce i nogi, a na końcu głowę, a Sub Zero wyrybwa głowę razem z kręgosłupem - takie były FATALE w MK 1 i 2
Ps. A pamiętacie GORO ???? Ten z czterema łapami, ten to był byk !
Majin_Vegeta Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Majin_Vegeta
Dni na forum: 7.487
ja tam zawsze Raptilem chyba gralem.. nie pamietam ale dobre bajery mozna bylo nim robic

END
Hidden Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Hidden
Dni na forum: 7.256
Plusy: 1
Dobrze móisz. MK 4 to jest to! Taka fotorealistyczna grafika i te wspaniałe combosy w wielki wiatrac, co mieli ofiarę .

Akira Toriyama 1955 - 2024
Obraz
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.262
Plusy: 41
Dla mnie najlepszą i najbardziej klimatyczną częscią było MK Trillogy:klimat jak za dawnych,dobrych części,plus masa przeczywników,czyli wszystko to co do szczęścia fanowi MK potrzebne .Szkoda tylko że w żadnej z wersji na PC(na konsole niegrałem : ( ) nie ma orginalnej muzyki z MK,chodz pewnie dlatego ze jest robiona na potrzebe filmu.Co do ulubionej postaci ? Hm,moją jest chyba Reptille,ma fajne ciosy,unikatowe techniki (znikanie),no i w filmie był zarąbiscie pokazana jego walka z Luu Kangiem .

BTW:Jeśli chodzi o najładniejszą postać,no to wygrywa Kitana

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.127
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Wielka gra. Hektolitry krwi, szczatki ofiar na arenach mniam.Gralem we wiekszosc czesci ( poza special forces i shaolin monks). Grafika na poczatku fotorealistyczna , pozniej troche mniej (czesci w 3d) . Cudowna grywalnosc. Postacie to prawdziwi twardziele i fajne lask , a nie jak np. w tekkenie pedalki i lolity. Ale to co wyroznia ta gre to fabula. Cudownie wykreowany swiat. Na poczatku wqrfial mnie liu kang , ale w najnowszej szesci jako zombie jest cudowny. Ale najlepszy [ ort! ] i tak zawsze bedzie sub-zero ( choc w ostatniej czesci ale nie sm troche go skopali )

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
nadciąga armagedon. Wszystkie postacie z poprzednich części poza khameleon , chameleo , i meetem. Edytor postaci i własne fatale składające się z łączenia mniejszych. W dodatku wszystko w przeciwieństwie do trilogy okraszone fabułą. Już nie mogę się doczekać

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.042
Plusy: 9
Ja gralem tylko w Mortal Kombat Trilogy na PSX. Spodobala mi sie. w ogóle [ ort! ] lubie MK.

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.970
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Mortal Kombat 4 jest na PC?
jezeli tak, to ma ktos linka do tej gry? Jesli mowicie , ze jest tak fajna, to chetnie bym sobie ja sciagnal i pogral
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.571
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Oj grywało sie w Mortal Kombat 4, grafika może nie powala, ale grywalność i wylew krwi robi zarypisty efekt. Nigdy nie udało mi się zrobić fatality i odblokować Goro jak Wie ktoś jak to zrobić proszę o pomoc. Moim ulubionym zawodnikiem jest Sub- Zero. Dodam, że MK to moim zdaniem najlepsza bijatyka na PC. A jaka jest najnowsza część MK?
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Niedawno zostało zapowiedziana MK vs DC. Jest to oficjana ósma część sagi w której uwaga postacie z Mortala zmierząsię ( uwaga szanowni państwo) z bohaterami komiksów Dark Castle. Mam mieszane uiczucia co do tego "dzieła", ale jeśli będzie Lobo i Sub-Zero jestem na tak. Na razie potwierdzona jest obecność tego drógiego, Scorpa, Batmana i Supermana. Teraz ta gorsza wiadomość- z każdego uniwersum ma być tylo 10-11 postaci. Bieda.

PS. To nie jest żaden dowcip, lecz oficjalna informacja.

Piechu Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Piechu
Dni na forum: 6.296
Dark Sky napisał(a):
Oj grywało sie w Mortal Kombat 4, grafika może nie powala, ale grywalność i wylew krwi robi zarypisty efekt.
Teraz to na pewno nie powala, wszak Mortal Kombat 4, ma kilka ładnych lat na karku, zresztą moim zdaniem, czwórka to nieporozumienie, niema to jak Mortal Kombat w 2D, wtedy seria rządziła.
Dark Sky napisał(a):
Dodam, że MK to moim zdaniem najlepsza bijatyka na PC
Moim zdaniem jedyna bijatyka na pieca , jeżeli lubisz fightery zainwestuj w konsole, najlepiej nowej generacji.
Dark Sky napisał(a):
Moim ulubionym zawodnikiem jest Sub- Zero.
Wole Scorpiona, i jego zabójcze sznurowadło

[ Dodano: 11.06.2008, 19:32 (po 3 minutach) ]
franqey napisał(a):
Niedawno zostało zapowiedziana MK vs DC.
Słyszałem o tym wynalazku, no Supermen w składzie, o kuna, mam nadzieje ze obniża jego moc, bo ja nie to pozamiatane

Witajcie w świecie pozbawionym zasad.
Rivion Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
Rivion
Dni na forum: 6.924
Mortal Kombat - ostatnio znowu oglądałem film (potrzebny mi był do matury) no i stało się - wielka pasja odżyła.Zacząłem ponownie grać w MK4,słuchać soundtracka (jest świetny),ściągać tapety itp.Pierwszy raz grałem na Pegasusie,później na Amidze,a następnie to już na PC.Trilogy był dobry pod względem ilości postaci.Moje ulubione postacie,to:
1.Johnny Cage
2.Scorpion
3.Reptile
W żadną grę na konsolach nie grałem,nad czym wielce ubolewam,bo jest tam wiele nowych postaci,które chętnie bym przetestował.Moją uwagę zwrócił na przykład Kenshi.
A jest chyba Mortal Kombat 3 z możliwością grania online - natknąłem się,jak grałem w Tekkena 3.Grałby ktoś z Was?

If you want to kill me,hate me...detest me...
-----------------------------------------------------
"Wielu żywych zasługuje na śmierć. I wielu ginących zasługuje na dalsze życie. Czy potrafisz im je wrócić? Więc nie szafuj tak wyrokami śmierci, albowiem nawet najmędrsi nie potrafią dojrzeć wszystkich konsekwencji."
Miłosz Mężczyzna
Wojownik
Wojownik
Miłosz
Dni na forum: 6.193
Ostrzeżenia: 1
grałem w troligy na psx,staroć ale można jeszcz grać ,zamuwiłemPS2 i kol o mnie oszukał a zapłaciłem 275zł .Deception

Kto zwas gra w Quake 3 ja na freeze dla pijaków gram a wy???
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.308
Plusy: 27

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey

Forum DB Nao » » » Mortal Kombat
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump