Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 32 Dni na forum: 5.446 Plusy: 27 Posty: 5.256 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Ale paździerz i pewnie za 250 zeta będzie.
Widzę Bandai uczą się od najlepszych, fani Rockstara czekają na GTA 6, a Fani gier DB na nową, legitną grę na nowe konsole a tej jakoś nie widać, bo ta formalnie się na nie nie ukaże, ale zagrać bedzie można przez wsteczną kompatybilność.
Skoro Dimps wydają to i pewnie krótko będa ja wspierać to o Xeno3 można zapomnieć, więc albo nową grą będzie FighterZ 2 albo znowu bida. Ciekawe co za tym stoi, czy to, że dalej utrzymuje się problem z dostepnością nowych konsol czy też może jakas zmiana polityki firmy bo w tym roku mało gier m&a wydali, prawie wcale chyba i może chcą się bardziej skupić na swoich, większych markach.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Norio Wakamoto jak zawsze rządzi Tak poza tym, to, hm, spoko, życzę im jak najlepiej. Jestem dużo za stary na te wszystkie Fortnite'y, PUBG czy inne Dead By Daylight, ale jeśli się pomysł sprzeda, to czemu nie. Wołałbym coś z oryginalną fabułą, tho.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pabloskorr Ziemianin Dni na forum: 1.117 Posty: 27
Pomysł na rozgrywkę fajny, mam jednak nadzieję, że to nie jedyna produkcja w planach, która będzie rozwijana przez lata jak Xenoverse 2.
Kakarot był fajnym powiewem świeżości, było czymś, czego brakowało czyli fajną przygodówką z elementami walki - bo nazwać tą grę RPGem to trochę za dużo. xP Mogliby więc rozwinąć to w kolejnej części, dodając bardziej różnorodny świat z większymi możliwościami - bo w sumie tylko to wydało mi się nieco ubogie.
Hidden "Rōnin Wiek: 31 Dni na forum: 6.394 Posty: 1.191 Skąd: Kraków
Wciąż wygląda jak gierka z PS3, w projektach postaci popłuczyny po DB Online, a idea asymetrycznego versusa zwykle w grach się nie udaje przez trudny balans. Jeżeli sama marka DB nie nakręci temu sprzedaży, to za dużego sukcesu nie ma co wróżyć.
A grę robi mój ukochany DIMPS...