Komentarze do jedenastego odcinka Dragon Ball Daima emitowanego 20.12.2024 o godzinie 15:40 naszego czasu w Fuji TV.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
-Neva spoko super postać
- Szkoda że musieli ogłupić Piccolo i zabrać mu skill nameczańskiego języka tylko po to by Neva mógł podróżować z Goku
- Ekipka powoli rośnie
- kolejny Majin tym razem bardziej przypominający Buu może być ale trochę mehh z wyglądu
Neba genialnie zaintonował „Makafushigi Adventure!”, aż wybuchłem śmiechem.掴もうぜ! DRAGON BALL Odcinek fajny. Neba ogółem rządzi, ale jest jakiś taki, hm, no. Dwulicowy chyba się okaże. Czemu Vegeta się dał pozamiatać jak… Vegeta? (hardkorowi fani pewnie już toczą pianę) Po tańcu bingo i zownieniu przez Aralę niektóre fanboje pewnie już pod tlenem siedzą.
No i co, w 12 odcinku oba Tamagami dostaną po zadkach, w 13 będzie bitka Gokū i Vegeta kontra Dū, i w 14, maks 15 zakończenie serii?MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jutro panel Dragon Ball na Jump Fest więc może padnie jakaś liczba oficjalnych odcinków całej serii, albo jakiś główny villain o którym jeszcze nie wiemy ...bardyt.pl
Z tym Piccolo nie pamiętającym nameczańskiego to strasznie słaby zabieg. Co oni, inspirowali się polską elitą emigrującą do Wielkiej Brytanii, gdzie po 6 miesiącach na zmywaku zapominają polskich słówek? Należy pamiętać, że obecny Piccolo to fuzja Juniora, Wszechmogącego i Naila. Cała trójka znała ten język. To jest tak grubymi nićmi szyte... Ile lat miał Wszechmogący i wciąż pamiętał nameczański, może Pan Popo dawał mu korepetycje? Chyba, że Piccolo specjalnie udaje, bo chce wiedzieć co Neva knuje, ale raczej wątpię.Grupa Mirai
Jak się zmniejszył w dzieciaka, to skurczył mu się mózg i pewnie trochę wiedzy się ulotniło, akurat znajomość nameczańskiego. Tylko mógł nie mówić, że to przez mieszkanie na Ziemi.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Spoko odcinek. Rzeczywiście zaśpiewanie Neva fajne. Vegeta dał się podejść i w sumie zdziwiony jestem, że Ziemianie tak przeżywali jak pochłonął go Kraken, przecież bez problemu się z niego uwolni.
Też zdziwiło mnie, że Piccolo nie zna nameczanskiego, ale w sumie ja tak dobrze serii nie pamiętałem, więc założyłem że w ogóle nie znał. Teraz sobie przypominam, że rozmawiał po nameczansku z Wszechmogącym na Turnieju. Wcześniej nigdy nie mial z kim gadać po nameczansku, więc pewnie mial to wpisane w DNA.