vegeta391 napisał(a):Hidden napisał(a):dubbing zgodny z Kai.
Oj, już lepszy Songo z RTL7 niż tłumaczenie z amerykańskiego dubbingu/napisów i nakładanie tego na japoński dubbing.
Cóż, w Kai przynajmniej jest jedna ścieżka dźwiękowa. Nie mam dużej nostalgii do francuskiego podkładu w tle, a sam na DB załapałem się w mandze od 13. tomu, więc relatywnie szybko zobaczyłem, że OG imię to Son Goku (choć skonfundowany byłem jak cholera).
vegeta391 napisał(a):Mój starszy lubi Strażaka Sama i Psi Patrol właśnie, może jeszcze Hot Wheels – Na start! Trochę zbastowałem z hejceniem, jest to koszmarna sieczka (poza Samem), wiadomo, niczego nie uczy, robi wodę z mózgu, ale, ale, może ja nie miałem Cartoon Network (wiadomo, tylko RTL7 FTW!), ale koledzy mieli i oglądali dzieła pokroju Krowy i kurczaka, a to równie wartościowe, co Psi Patrol.
Ja myślę, że niedługo Gumisie wjadą. No i stary, animowany Kubuś Puchatek. To już oglądali, ale momentami zbyt poważny. Właśnie starszy Disney, który pewnie jest na Disney+, ale ja go skolekcjonowałem niezależnie, będzie całkiem niezły na ten okres 5-7 lat. O, z 3D Tupcio Chrupcio jest spoko.
A co do Krowy i Kurczaka, to to nie jest bajka dla 4-latków. xD Oni tam jedli diabelskie dupy.
Akira Toriyama 1955 - 2024