Super. Wszyscy zostali jakimiś fajnymi rycerzami a ja Hanem Solo.
 Nie nawidze laserowych pistoletów. Ble Hy Hy. Nawet mojej postać w KotOR nie dałem pistoletu do ręki bo ich nie nawidze.
 Nie nawidze laserowych pistoletów. Ble Hy Hy. Nawet mojej postać w KotOR nie dałem pistoletu do ręki bo ich nie nawidze. 

.
 .

za duzo tych wszystkcih migawek, efektow itd. przesadzili zdeka. fabula jak zawsze ok. ale bardziej mi przypadly do gustu starsze czesci.
 za duzo tych wszystkcih migawek, efektow itd. przesadzili zdeka. fabula jak zawsze ok. ale bardziej mi przypadly do gustu starsze czesci. 

ech...szkoda kochaaaaaam!!!ten film
  ech...szkoda kochaaaaaam!!!ten film 
 2 czesc :star wars:wojny klonow
 2 czesc :star wars:wojny klonow
 star wars:mroczne widmo
 star wars:mroczne widmo
 star wars:zemsta sithow
 star wars:zemsta sithow
 star wars:powrot jedi
 star wars:powrot jedi
 star wars:imperium kontratakuje
 star wars:imperium kontratakuje
 star wars:nowa nadzieja
 star wars:nowa nadzieja

Nie wiem jak to sie strało, z enie napisałem niczego w tym temacie...
Czas najwyższy to naprawić

Dark Sky: kurde szkoda, że Anakin został Sithem, pewnie będzie miało to wpływ na dalszą fabułę SW.

Zastanawiam się tylko czemu, skoro akcja dzieje się w przyszłości, każdy film rozpoczynają słowa "Dawno, Dawno temu".

własciwie moj ulubiony etap w historii sagi czyli wojny klonów spaprali. Nawet czesc III fabułą troche odstawała od czasów wczesniejszych, ale ratowała ją przemiana Anakina w Vadera
 własciwie moj ulubiony etap w historii sagi czyli wojny klonów spaprali. Nawet czesc III fabułą troche odstawała od czasów wczesniejszych, ale ratowała ją przemiana Anakina w Vadera
mam jedno pytanie co do filmu dlaczego w ostatniej czesci (powrot jedi) anakin jako darth wader umarl ?

Oceny filmów.
Saga I: 7/10
Saga II: 9/10
Saga III: 10/10
Saga IV 2,5/10

mam jedno pytanie co do filmu dlaczego w ostatniej czesci (powrot jedi) anakin jako darth wader umarl ?

Nigdy nie oglądałbym Star Wars z własnej woli , ale kiedy leci w TV to oglądam i to nie z nudów , niekiedy jest fajnie ale nie jestem fanem SW i kiedy to oglądam nic nie kapuje , ciężko te filmy ogląda sie w niewiedzy . Wiem tyle że ten czarny gośli jest ojcem rycerza jedi i jest tam Joda . więcej nic nie wiem na ten temat

Ps. Jedną z fajniejszych postaci był Jar Jar Binks, który pojawiał się w kilku częściach, aczkolwiek większą rolę odgrywał tylko w pierwszej. Śmieszny,poczciwy, lojalny stworek, który nie mógł znaleźć sobie miejsca na świecie. Postać bardzo pozytywna, choć trochę zagubiona. Wprowadza bardzo dużo dobrych emocji