Nazywam się Paweł, ale każdy zna mnie pod nickiem Pax. Lat mam 19, mieszkam niedaleko miasta zwanego Łódź, a 600m od innego usera, Mistrza ,którego pozdrawiam

Zapewne myślicie sobie czemu w tytule podałem "I'm Back" (z ang. Wróciłem). otóż jak pamiętają jedynie najstarsi userzy i modzi, jak i szanowny admin swojego czasu byłem bardzo aktywną osobą udzielającą się na tym właśnie forum. Jak dzis pamiętam pierwsze posty moje jak i ludzi którzy wtedy zaczynali, a teraz stoją na wysokich szczeblach drabiny DBNAO. Miło jest zobaczyć jak niektórzy rozwinęli się i zmienili podejście do życia i pisania postów, oraz do samego forum. Pamiętajcie, to zawsze społeczność internetowa (czyt. ludzie) tworzyli forum a nie edytory www i http

Moje początki na DBNAO zaczynały się od niejasnych postów, zazwyczaj krótkich i mało konkretnych. Jednak z wiekiem i czasem starałem sie pisać zrozumialej, więcej i ciekawiej.
Zapytacie: "skoro taki aktywny był to czemu nagle znikł i przestał dawać znaki życia?" Moja odpowiedź będzie mało oryginalna, ale szczera - nie chciało mi się już pisać w koło Macieju o tym samym, wolałem czas spędzać na czymś innym. W końcu zapomniałem o DBNAO zupełnie.
Ostatnimi czasy jednak Mistrzu namawiał mnie na powrót kusząc milszą atmosferą na forum, nowym wizerunkiem, ciekawymi ludźmi i innymi nowościami.
Dlatego więc jestem, dojżajszy, z zupełnie świeżym spojrzeniem na anime i mangę, z nowym bagażem doświadczeń oraz chęcią do udzielania się na forum.
Mój wachlarz info o anime również poszerzył się o kilka dobrych tytułów, więc skłonny jestem zawsze do rozmowy

Pozdrawiam wszystkich userów, modów, admina i ludzi którzy pamiętają mnie jeszcze zanim głos mój ucichł na tym forum