Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.661 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Zdaje mi się, iż powyżej kolega eMate prosił o spokój.
Wracając do tematu. Serial cienki, fabuła kiszkowata, kartonowe potwory... Z drugiej zaś strony za czasów szczenięcych jak dla mnie było to coś i chociaż istniała świadomość, że jest to kicz jednak przyciągało przed ekran. Nie wspominając o zabawach związanych związanych z serialem. Paradoksalnie nie żałuję tamtych lat, bo jednak przyniosły wiele ciekawego i zapoczątkowały parę całkiem dobrych rzeczy, które dzisiaj zatraciły już swą pierwotną formę, ale to już post na inny temat. Podsumowując było całkiem zabawnie, choć dzisiaj jakby mnie posadzono przed telewizorem i kazano oglądać moja mina nie byłaby zbytnio uradowana.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Pozwolę sobie zacytować wypowiedziane przeze mnie słowa w owym temacie juź wcześniej.
Dark Sky napisał(a):
Siebie nie nazwałbym fanem, ale po prostu mam sentymemnt dlatego nie wypowiadam się, aż tak krytycznie o Power Rangers.
Jouu czytaj z uwagą a dopiero potem można wyciągać odpowiednie wnioski -_-'. Dajak zastanawia mnie dlaczego nie napisałeś nic o różowym rangersie, . Wyczytałem w internecie, że zagrała główną rolę w filmie "Suzy Q" czy coś takiego. BTW Power Rangers jest dla mnie czymś w rodzaju "wspomnien z dzieciństwa" Oglądałem to, gdy byłem mały, ale teraz gdyby mi kazano to obejrzeć nawet za złamanego szylonga bym tego nie oglądał.
emate: Ok, ale może już wystarczy nabijania postów w tym temacie?
Jason666 Ziemianin Wiek: 30 Dni na forum: 6.142 Posty: 3 Skąd: Kraków
Power rangers? moje ulubione części to:
Mighty Morphin Power Rangers
Power Rangers In Space
Power Rangers Time Force
Power Ragers Mystic Force
A bohaterowie to:
Jason czerwony Mighty Morphin
JT Niebieski In Space
Wesley czerwony Time Force
Lucas niebieski Time Force
Nick czerwony Mystic Force
Xander zielony Mystic Force
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.582 Plusy: 73 Posty: 15.634 Skąd: ふざけた時代
Też oglądałem.
Ale to było bardzo, bardzo wczesne dzieciństwo, bo już nie pamiętam, jak to dawno było... i nawet nie pamiętam, kiedy z tym zerwałem. Jakoś tak naturalnie.
Witam nie chciałbym spamować czy coś w tym stylu ale właśnie tworzę Polskie Forum Power Rangers które jak mam nadzieję stanie się polskim odpowiednikiem międzynarodowego forum RangerBoard. Forum dopiero startuje i jak na razie jest tylko jeden użytkownik i ja Admin. Więc zachęcam do Rejestrowania się i pisania postów.
* zaloguj się, aby zobaczyć link *
Jeślli moja wypowiedz nie pasuje do tego tematu to proszę o przeniesienie.
A co do serialu to chyba nie muszę pisać co o nim sądzę. Jestem z nim od samego początku. Mam teraz 22 lata i jeszcze mi nie minęło (mam nadzieję że jeszcze długo mnie nie minie)
Brzdącem będąc się trochę oglądało . Aczkolwiek kręci ła i nadal kręci mnie tylko 1 seria, reszta pod względem fabularnym jest cienka a wszystkie walki strasznie wtórne."...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Mart Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.316 Plusy: 2 Posty: 1.643 Skąd: Poznań
Oglądało się swojego czasu z bratem.
Fabuła pełna zwrotów akcji, genialna gra aktorka, efekty specjalne których nie powstydziłby się George Lucas, niesamowicie rozbudowane portrety psychologiczne bohaterów. Fantastyczny!
No cóż.
Oglądało się swojego czasu z bratem, jak już wcześniej pisałam. Dlaczego? Nie wiem. Każdy odcinek taki sam. Codzienne życie, pojawienie się potwora, walka, powiększenie potwora, pokonanie potwora, codzienne życie. A jednak miało w sobie coś, co sprawiało, że dzieciaki codziennie siadały przed telewizorem, a potem latały w kolorowych dresikach bawiąc się w rangersów.
Dzisiaj już bym nie obejrzała. Za chińskiego boga.Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
E tam gadacie głupoty, oczywistym jest to chyba.
Power Rangers rządzą! Nie znacie się. Zresztą oni istnieją, a co jak kiedyś wpadnie potwór do waszego miasta, to kto was uratuje? Power Rangers! Więc proszę nie gadać głupot, że nie istnieją.