Kuchnia japońska powinna być konsumowana tylko przez Japończyków , a to dlatego , że jedzenie surowej ryby , nie koniecznie może działać dla nas dobrze , a to dlatego że nawet jadalne ryby mają kwasy , które neutralizują się podczas obróbki termicznej . Dlatego surowa ryba działa na naszą niekorzyść , natomiast co do Japończyków , to oni jedzą je od setek lat i ich organizmy stworzyły coś na sposób surowicy , która neutralizuje te jak że bardzo małą liczbę toksyn , ale jednak . Ale jeżeli chodzi o surowce , które nie mają żadnej ilości zwierząt morskich , to można śmiało jeść , ale radze uważać na ostrość potraw , to może wywołać już niemiłe ekscesy w wc .
Anime to nie bajka !!!
Chcesz kogoś obrazić ? Najpierw go poznaj , mocne i słabe punkty , jak już zrozumiesz że g..no o nim wiesz to sobie daruj.
Jeżeli otoczenie chce żebyś się zmienił to pamiętaj , jeśli nie chcesz nie rób tego , bądź indywidualistą .
Uśmiechaj się , nawet nie wiesz jak osoby , które Cię nienawidzą tego nie cierpią .