Super. Wszyscy zostali jakimiś fajnymi rycerzami a ja Hanem Solo.

Nie wiem jak to sie strało, z enie napisałem niczego w tym temacie...
Czas najwyższy to naprawić
Dark Sky: kurde szkoda, że Anakin został Sithem, pewnie będzie miało to wpływ na dalszą fabułę SW.
Zastanawiam się tylko czemu, skoro akcja dzieje się w przyszłości, każdy film rozpoczynają słowa "Dawno, Dawno temu".
mam jedno pytanie co do filmu dlaczego w ostatniej czesci (powrot jedi) anakin jako darth wader umarl ?
Oceny filmów.
Saga I: 7/10
Saga II: 9/10
Saga III: 10/10
Saga IV 2,5/10
mam jedno pytanie co do filmu dlaczego w ostatniej czesci (powrot jedi) anakin jako darth wader umarl ?
Nigdy nie oglądałbym Star Wars z własnej woli , ale kiedy leci w TV to oglądam i to nie z nudów , niekiedy jest fajnie ale nie jestem fanem SW i kiedy to oglądam nic nie kapuje , ciężko te filmy ogląda sie w niewiedzy . Wiem tyle że ten czarny gośli jest ojcem rycerza jedi i jest tam Joda . więcej nic nie wiem na ten temat
Ps. Jedną z fajniejszych postaci był Jar Jar Binks, który pojawiał się w kilku częściach, aczkolwiek większą rolę odgrywał tylko w pierwszej. Śmieszny,poczciwy, lojalny stworek, który nie mógł znaleźć sobie miejsca na świecie. Postać bardzo pozytywna, choć trochę zagubiona. Wprowadza bardzo dużo dobrych emocji