Ania Saiyanin Wiek: 39 Dni na forum: 7.034 Posty: 181 Skąd: Olsztyn
No nie mogła gdyż to by było zupełnie sprzeczne z treścią mangi, w której jest wyraźnie powiedziane, że ma cztery lata, więc akcja toczy się gdzieś 5-6 lat po pokonaniu Buu, jeśli zachowano chronologie.
Po prostu chyba większość fanów myliło się co do wieku Bry.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.583 Plusy: 73 Posty: 15.634 Skąd: ふざけた時代
A tutaj mam zagwodkę, bo faktycznie w mandze podają, że ma 4 lata, ale wszędzie w internecie stoi, że ma 5. Rok urodzenia 779, gdy TB 28 odbył się w 784. Właśnie badam sprawę.
Ania Saiyanin Wiek: 39 Dni na forum: 7.034 Posty: 181 Skąd: Olsztyn
Tak, ale ja najbardziej serio traktuje informacje zawartą w mandze, a nie te databooki, gdyż sama liczę do moich fanfików czas i zwykle wychodzi mi inaczej niż w nich, wtedy korzystam z moich obliczeń, a nie z tych databooków, a jako podstawkę do obliczeń korzystam właśnie z mangi.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.310 Plusy: 27 Posty: 5.311 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Nie do końca, bo przecież nie będzie cały karmazynowy, tylko włosy zmienią się w kolor na taki bordowo-czerwony, a aura będzie taka płomienista. Poza tym nie wiadomo jak długo będzie w tej formie, bo później ma walczyć w standardowym SSJ.
Zaworek-San Nameczanin Wiek: 29 Dni na forum: 4.503 Posty: 82 Skąd: Jarocin
Całkiem, całkiem, obawiałem się trochę, że będzie jakoś przesadzony, ale jednak jest si. Mnie się podoba. Ten na plakacie, rzeczywiście nie prezentował się szczególnie zachęcająco.
Są w ogóle jakieś plany, lub możliwości, że ukazałby się w Polskich kinach ?
Son-Goku Full Power SSJ Wiek: 31 Dni na forum: 5.254 Plusy: 17 Posty: 529 Skąd: 新世界, Strzałkowo
Goku czerwone oczy yeaaaa!!!
Bardzo przyzwoicie wyglada, ja myslalem, ze ten co jest na drzwiach bedzie taki w filmie i dobrze, ze sie mylilem ten swietnie wyglada, a tamtego to byla tylko aura normalny Goku na Kaiokenie ten na drzwiach, a tu prosze taka miła niespodzianka, ze czerwone oczy i takie ala pod fiolet od tej aury podchodza włosy. Wedlug mnie bardzo dobrze wykonany !!
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.583 Plusy: 73 Posty: 15.634 Skąd: ふざけた時代
Zauważ, że na plakacie też ma czerwone oczy. No ciężko zauważyć, ale raczej ma. Różni się w zasadzie tylko kolorem aury. Wiadomo, że w anime musi wyglądać fajniej Poza tym animacja i te sprawy.
Zaworek-San napisał(a):
Są w ogóle jakieś plany, lub możliwości, że ukazałby się w Polskich kinach ?