Nowy film Dragon Balla w 2015
Sprawdziłem również domenę www.dragonball2015.com, zarejestrowana dzisiaj

Akira w grobie sie przewraca chyba że żyje to ręke na twarz sobie kładzie od czasów skończenia DBZ ;/ Tyle lat gnojenia jednego materiału i sprowadzania go do poziomu DNA, ZERO i jeszcze niżej.
 Akira w grobie sie przewraca chyba że żyje to ręke na twarz sobie kładzie od czasów skończenia DBZ ;/ Tyle lat gnojenia jednego materiału i sprowadzania go do poziomu DNA, ZERO i jeszcze niżej.

Ale trzeba się przygotować, że sequele z reguły są gorsze. W każdym razie już widzę, jak kolejnym fanom niszczy dzieciństwo.

Już ponoć seria GT i kilka bezsensownych kinówek komuś tam zniszczyła dzieciństwo, ale jakoś wszyscy dalej żyją

Vegeta się sprzedał.
 Vegeta się sprzedał.

Ale tam nie było tańczącego Vegety! Vegeta się sprzedał.
I jeszcze fakt, że Vegeta na poziomie SSJ/2 przewyższył Goku SSJ3. Coś niepojętego dla fachowców od power leveli, którzy życie poświęcili, aby rozgryźć system, a tu taki psikus.

Kto jak nie twórca danej postaci, najlepiej wie jak się by się ta postać zachowała?

Akira w grobie sie przewraca chyba że żyje
 .
. 
 (nawiązując oczywiście do BoG). Nie lubię nowej kreski, czy jak to w sumie nazwać, ale niestety do tego trzeba się przyzwyczaić. Goku się błyszczy, a jego włosy SSJ są jeszcze jaśniejsze niż były. Trudno, takie czasy, to tylko detale. W każdym razie z niecierpliwością czekam na 2015!
 (nawiązując oczywiście do BoG). Nie lubię nowej kreski, czy jak to w sumie nazwać, ale niestety do tego trzeba się przyzwyczaić. Goku się błyszczy, a jego włosy SSJ są jeszcze jaśniejsze niż były. Trudno, takie czasy, to tylko detale. W każdym razie z niecierpliwością czekam na 2015!
 .
. 
 . To znaczy śmiem sądzić, że pojawi się jako jeden z bohaterów, jednak nie wiem jakim cudem film miałby się kręcić wokół niego. Cóż za życzenie mógłby wypowiedzieć?
. To znaczy śmiem sądzić, że pojawi się jako jeden z bohaterów, jednak nie wiem jakim cudem film miałby się kręcić wokół niego. Cóż za życzenie mógłby wypowiedzieć? 

Wersja A mówiła, że będzie to film o Vegecie, gdyż podobno Toriyama napomknął kiedyś, że gdyby miał znowu wydawać coś z DBZ to oparłby się na tejże postaci.
 ).
). 

.
.
ludzie oczekują, że Vegeta osiągnie poziom SSJG, a włosy będzie miał niebieskie (ta, potem dojdzie jeszcze kilku kolorowych i będziemy mieć jakieś Super Sentai
 . W każdym razie wyobraźnia ludzi jest niesamowita, a jeśli później coś podobnego znalazłoby się w filmie, pewnie i tak byliby niezadowoleni
. W każdym razie wyobraźnia ludzi jest niesamowita, a jeśli później coś podobnego znalazłoby się w filmie, pewnie i tak byliby niezadowoleni  . Ja osobiście sama nie wiem czego oczekuję, z jednej strony ciekawie byłoby zobaczyć Vegetę SSJG, z drugiej jednak znowu ta świadomość, że Goku udało się to przed nim... ale w sumie to byłoby zgodne z kanonem
. Ja osobiście sama nie wiem czego oczekuję, z jednej strony ciekawie byłoby zobaczyć Vegetę SSJG, z drugiej jednak znowu ta świadomość, że Goku udało się to przed nim... ale w sumie to byłoby zgodne z kanonem  .
.

Vegeta chyba nie może stać się SSJGOD, bo nie ma czystego serca, stał się dobry, ale jednak miał je splamione złymi występkami.