Absolutnie nie traktowałbym tego jako jakikolwiek łącznik. To jest groch z kapustą, bo tym ma być. W każdej z gier DB występują postacie niezależnie od kanoniczności.
No i po odcinku.... źle nie było, ale ten UI w kolejnym mam mieszane uczucia, fajnie zobaczyć raz jeszcze, ale ... jeśli Goku rozwali na UI tego całego Cumbera, to hmm reszta zawodników to już pionki, a niektórzy nawet nie zostali zaprezentowani... chyba, że Fu zrobi coś naszemu Goku i sytuacja stanie się dramatyczna bardyt.pl
22 grudnia wyjdzie 6ty odcinek i z tego co czytam to będzie on ostatnim, są teoretycznie plany na kontynuacje po sadze Więziennej planety, ale co z nich wyniknie nie wiele wiadomobardyt.pl
Fajnie, że kontynuują, czekam na "przekokszonego Jirena" bo chyba nie pokazał nam jeszcze full na Turnieju mocy bo nie mógł zabijać oficjalnie bardyt.pl
bardyt, ów Shīrasu (imię pochodzi od 白子, shirasu, czyli rybiej spermy, co ją Nihońce jedzo ), to były członek Galaktycznego Patrolu, prawdopodobnie założyciel Patrolu Czasu oraz prawdopodobnie główny antagonista Super Dragon Ball Heroes na Nintendo Switcha, której premiera w kwietniu 2019.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
A prędzej czy później pojawi się w automatowych Herołsach. Tam lądują wszystkie odpadki. Tylko czekać, aż Tarble zostanie Super Wojownikiem czwartego poziomu i przejmie nad nim kontrolę jakiś Baby czy inny, nowy tsufulski twór.
Coś mi mówi że to ostatni fajny odcinek sagi, może drugi się jeszcze obroni, ale myślę że zaraz zaczną się jakieś głupoty, pierwsza 'saga' właśnie taka była że aż bolało oglądać, w sumie... SZKODA że plot z zamasem i zemstą na zeno się marnuje na tą gó...ną produkcję
Może jak się spodoba fanom. Tak jak to było z Brolym. To za kilka lat Akira wymyśli podobna fabułę do filmu bądź serialu że swoim konceptem. Oczywiscie pewnie wiele będzie się różnić. Ale ogólna historia będzie ta sama, czyli Wskrzeszony Zamasu, nowa zła postac- nie musi być Fu- podobny, i "nasiono wszechświata" oraz obalenia Zeno. Może być niekoniecznie z Zamasu.