Indiger ^Hatamoto Wiek: 22 Dni na forum: 1.430 Posty: 443
Jeśli obejrzałeś dwie najnowsze kinówki to śmiało zaczynaj od 28 odcinka. Saga Turnieju z 6 wszechświatem nie jest jakaś szałowa, jest jak dla mnie poprawna. Potem zaczyna się najlepsza część superki, która już powinna cię pochłonąć do samego końca
(Niepotwierdzone) 2 Grudnia zostanie wyemitowany specjalny godzinny odcinek Dragon Ball Super. Nie wiadomo jednak nic o jego fabule. Nie umiem w japoński więc może ktoś tu coś się doczyta.
obejrzalem po raz kolejny serie DB Super, Panowie jak myslicie czy Goku w pelni opanowanym Ultrainstynktem jest silniejszy od Jirena>? Mnie wydaje sie ze tak,ale energia sie skonczyla i niestety sam nie wygral
Z okazji dnia Goku miała zostać ogłoszona jakaś super informacja. Co to było? Bo tak nahajpowali, a obeszło się to bez większego echa co mieli na myśli.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 32 Dni na forum: 6.060 Plusy: 70 Posty: 13.948 Skąd: ふざけた時代
Na Jump Feście zostanie wyemitowane "specjalne PV" z Dragon Ball Super przedstawiające minione walki Goku i reszty. Będzie też wywiad z reżyserem sagi przetrwania wszechświata Tatsuyą Nagamine. https://twitter.com/DB_super2015/status/1339859195831578626
Rebirth Ziemianin Wiek: 30 Dni na forum: 119 Posty: 12 Skąd: Polska (Podkarpackie)
Co do Dragon Ball Super, podczas emisji miałem mieszane uczucia, większość wydarzeń do akcji z Blackiem mi się nie podobała, graficznie było to słabsze od starszej Z, natomiast później im dalej w las tym było lepiej. Szkoda tylko, że po Turnieju Mocy przerwali nadawanie anime i trzeba czekać.
Pushea Nameczanin Wiek: 29 Dni na forum: 3.286 Posty: 53 Skąd: Zielona Góra
Nie wiem gdzie o tym napisać, więc napiszę tutaj.
Cześć, mam takie pytanie. Wreszcie się zmusiłam aby obejrzeć cały DB Super (bo szczerze mówiąc to nie jestem fanką tej części), jestem właśnie na 123 odc. Zastanawia mnie jedna rzecz. A mianowicie: czemu na trybunach siedzą bogowie zniszczenia i kaioshini z wszechświatów, które zostały już wymazane...? Błąd twórców czy coś mnie ominęło (może nie oglądałam uważnie i w międzyczasie zostali oni przywróceni)? Pozdrawiam
Pushea Nameczanin Wiek: 29 Dni na forum: 3.286 Posty: 53 Skąd: Zielona Góra
Alkis napisał(a):
Ci Kaioshini są z wszechświatów które nie brały udziału w turnieju mocy.
Faktycznie cały czas mi się wydawało, że to są ci bogowie z tych ośmiu, a tych z "bezpiecznych" tam nie ma sporo tych postaci w DBS i się człowiek myli