Indiger ^Hatamoto Wiek: 22 Dni na forum: 1.336 Posty: 421
Jeśli obejrzałeś dwie najnowsze kinówki to śmiało zaczynaj od 28 odcinka. Saga Turnieju z 6 wszechświatem nie jest jakaś szałowa, jest jak dla mnie poprawna. Potem zaczyna się najlepsza część superki, która już powinna cię pochłonąć do samego końca
(Niepotwierdzone) 2 Grudnia zostanie wyemitowany specjalny godzinny odcinek Dragon Ball Super. Nie wiadomo jednak nic o jego fabule. Nie umiem w japoński więc może ktoś tu coś się doczyta.
obejrzalem po raz kolejny serie DB Super, Panowie jak myslicie czy Goku w pelni opanowanym Ultrainstynktem jest silniejszy od Jirena>? Mnie wydaje sie ze tak,ale energia sie skonczyla i niestety sam nie wygral
Z okazji dnia Goku miała zostać ogłoszona jakaś super informacja. Co to było? Bo tak nahajpowali, a obeszło się to bez większego echa co mieli na myśli.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 32 Dni na forum: 5.966 Plusy: 69 Posty: 13.739 Skąd: ふざけた時代
Na Jump Feście zostanie wyemitowane "specjalne PV" z Dragon Ball Super przedstawiające minione walki Goku i reszty. Będzie też wywiad z reżyserem sagi przetrwania wszechświata Tatsuyą Nagamine. https://twitter.com/DB_super2015/status/1339859195831578626
Rebirth Ziemianin Wiek: 29 Dni na forum: 24 Posty: 12 Skąd: Polska (Podkarpackie)
Co do Dragon Ball Super, podczas emisji miałem mieszane uczucia, większość wydarzeń do akcji z Blackiem mi się nie podobała, graficznie było to słabsze od starszej Z, natomiast później im dalej w las tym było lepiej. Szkoda tylko, że po Turnieju Mocy przerwali nadawanie anime i trzeba czekać.