Zapowiedziano, że w Japonii odbędzie się zupełnie nowe wydarzenie o nazwie Dragon Ball GENKIDAMATSURI.
Jest to o tyle wyjątkowy event ponieważ
- Ma być panel w którym gościem będą Akio Iyoku oraz Masako Nozawa
- Pojawić ma się Hironobu Kageyama
- Mają być zapowiedziane dwa ogromne nowe projekty związane z Dragon Ballem
- Ma być ogłoszona nowa Dragon Ballowa gra
- Ostatnio oficjalny profil na X Dragon Ball Super zmienił nazwę na Dragon Ball anime info
Więc w związku z powyższym jest dużo hypu, oczekiwań i jeszcze większe pole do rozczarowania
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.433 Plusy: 27 Posty: 5.318 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Jeśli ma być Nozawa, to obstawiam, albo nowy film, albo kontynuacje DB Super (anime), a gierka to pewnie Xeno 3.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Oby nie był to remake (reboot) pierwszej serii i oby nie skończyło się jak ostatnio przy czymś podobnym (Jump Festa???), gdzie w sumie niczego nowego nie zapowiedzieli.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Alkis, znając ciebie, czekasz pewnie na promocyjne animu Diversów
Ja bym się na Daimę nie obraził, ale to była raczej jednorazówka; zakładam, że daliby radę jeszcze coś wymyślić, ale czy miałoby to ręce i nogi, inna kwestia.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JamnikLele Nameczanin Dni na forum: 1.159 Posty: 55
vegeta391 napisał(a):
Ja bym się na Daimę nie obraził, ale to była raczej jednorazówka; zakładam, że daliby radę jeszcze coś wymyślić, ale czy miałoby to ręce i nogi, inna kwestia.
Kolejna seria mojego ulubionego animu o chodzeniu z miejsca na miejsce?! Biorę w ciemno.
Remake pierwszej serii Dragon Ball? Brzmi całkiem dobrze, bo nienajgorszą fabułę już mamy. Wystarczy uwspółcześnić animację. A nie... bo to Toei ma robić...? To może lepiej nie xD. Przecież w sumie po prostu zrobiliby Dragon Ball Kai (ale nie Z), czyli przetasowali taśmę, nieco wycięli i odgrzewany koteretto gotowy.
Hinorobu Kayegama ma się pojawić? On już z animacją Dragon Ball chyba ma niewiele wspólnego...? Więc pewnie jakaś powtarzalna gierka. Najlepiej taka jakaś nudna, mało czytelna i mało angażująca, jak np. Gejkishin Skwadrat.
Ale opening do Sonic X jest sztosik.
A już tak całkiem z dupy - na pewno ogłoszona zostanie adaptacja anime Dragon Ball Multiverse oraz Dragon Ball AF autorstwa Toyotaro, żeby każdy fan mógł sobie wybrać własny kanon.
A co myślicie o grze wyscigowej a'la Mario Kart lub Crash Team Racing, ale w realiach Dragon Ball, np. "Super Dragon Ball Z Racing Burst Limit: Oddajcie mojego Gohana!!!"? Ja już zakładam internetową petycję do Bandai Namco.