1) Junior Admin - Piechu. U takiego Admina wszystko by się dało załatwić.
2) Ikona - Dai. Jak się jeszcze pojawiał.
3) Nieskazitelny- Laru. Semper Fidelis.
4) Pomocnik - Foka. Ma sporo plusów, i można pogadać
5) Twórca - Szary. Wspólnie z Q mieli parę fajnych inicjatyw.
6) Pracuś - Naoista. Jakby nie patrzeć
7) Mówca - Mistrzu. Za rozruszanie wielokrotnie martwych, miałkich dyskusji, i wprowadzanie do nich radykalizmu.
8 ) Mędrzec - Ssij-mi-lewicowa-suko. Bo nie gada jak nie ma wiedzy.
9) Polonista - Parvi. Za na prawdę fajne opowiadania. I na złość Drakan, która wolała by pewnie tą kategorię.
10) Znawca - Mistrzu. Bo tak się mnie wydaje.
11) Autor - Nightmare-creator. Choć za szczury należy ci się 10 lat w Tybecie, albo innym Celibacie
12) Komik - Ishi. Często wymuszony dowcip, ale niech ma na zachętę.
13) Koneser - Piechu. Za konsekwencję
14) Szeryf - Foka - bo w odpowiednim momencie potrafi srać na kodeks, i wziąć colta w dłoń
15) Model/Modelka - Drakan. Za ładny wygląd, i na złość Parvi która pewnie wolała by tą kategorię.
16) Redaktor - Niech będzie Foka. I tak nie czytam tekstów na stronce
17) Kulturalny - Clio. Aż za bardzo czasem.
18 ) Rozbójnik - Fenix Fable. Rest in piss.
19) Spamer - Byli dużo więksi, ale jako że odbieram to jako kategorię pozytywną, niech będzie (o dziwo) Dai Kaiosama. Bo zdarzało mu się w bardzo ładny, wymuskany, i niemal niewidoczny sposób powtórzyć coś po kimś innymi słowami. Prawdziwy kunszt.
20) Błazen - Wazon.
21) Pseudoznawca - Myślałem o Clio, za przedstawienie się w swoim temacie, ale jako że jeśli chodzi o samego siebie prawie każdy jest pseudoznawcą, niech będzie Hayoto
22) Bluźnierca - azi. Na prawdę lubię kolesia
23) Kontrowertyk - Q.
24) Złośliwiec - Cycuś. Za częsty brak umiaru, ale bez zacietrzewiania się.
25) Manipulator - Foka. Zawsze wie kto jest czyim subem, gada ze wszystkimi, wyciąga informacje, które potem wykorzystuje.
26) Leń - wynika że Ishi
27) Tandeciarz - Byczusia. Potrafi obrzydzić nawet najciekawszą postać.
28 ) Lizus - Choi. Obenie pewnie ktoinny
29) Emo - Ravenia. Bo Hayoto choć się do tego przyznaje, co jest jakimś początkiem zmiany.
30) Pępek świata - Gangez jeszcze nie dogonił Olda kiedy ten był w formie.
"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"