Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 33 Dni na forum: 5.681 Plusy: 27 Posty: 5.268 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Ciekawe ludzie chcieli RPGa ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak miałby wyglądać, coś turowego?Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
MasterSweet Wojownik Dni na forum: 1.801 Posty: 41
Fajnie gdyby zrobili grę RPG z Dragon Balla, że przechodzi się całą historię znaną z DB, oczywiście przeplataną różnymi questami pobocznymi, z otwartym światem, ahh na to pewnie są szanse bardzo małe, ale ja chętnie zagrałbym sobie w taką grę.
Coś jak Legacy of Goku tylko z lepszą grafiką itp.
Ciekawe, czy ta gra skupiać się będzie wyłącznie na wydarzeniach do wątku z Freezą włącznie, czy może będzie coś więcej. W internecie już się rozpisują, że to jakiś remake Legacy of Goku i gra będzie na 3 części podzielona, ale nie wiem czy to tylko takie gdybanie czy coś w tym jest, nie natrafiłem na żadne oficjalne źródło które miałoby coś potwierdzić albo zaprzeczyć.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 33 Dni na forum: 5.681 Plusy: 27 Posty: 5.268 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Mnie troche dziwi ten tytuł, długi i mało krzykliwy.
Na razie grafika i klimat na + w końcu grę robi CyberConnect, które niemal wzorowo obeszłą się z marką Naruto i serią Ultimate Ninja Storm. Na + też to, że odpuscili tworzenia własnej postaci co ostatnimi czasy było normą u Bandai (seria Xeno i Jump Force).
Teraz czekać jak pokażą walkę jak to będzie wyglądało.
Furrek napisał(a):
W internecie już się rozpisują, że to jakiś remake Legacy of Goku i gra będzie na 3 części
Albo DLCKami będa spamować.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Hidden "Rōnin Wiek: 32 Dni na forum: 6.629 Posty: 1.198 Skąd: Kraków
Jakby wyszedł z tego potworek w stylu turówki jak FF to może nawet byłoby ciekawie. Ogółem jak to ma być RPG to dobrze, by faktycznie było to RPG, a nie psuedo-rpg, a naprawdę slasher. Takie też DBZ już w swojej histori widział. Nie, przepraszam, nie będę juz wspominał o Sagas.
Dzisiaj zagrałem przez chwile w One Piece: World Seeker które jest małym zwyznacnzikiem tego jak może wyglądać Project Z, bo to miała być duża i szumnie zapowiadana od dwóch lat gra M&A i wyszło przeciętnie więc moje obawy o Project Z wzrosły jeszcze bardziej.Ideology evo:
Na swój sposób przypomina mi to trochę Xenoversa, zobaczymy co z tego wyjdzie i czym będzie się dokładnie cechować rozgrywka.
Ja jestem nadal zauroczony FighterZem i raczej się to szybko nie zmieni.
Wygląda dobrze ale czekam az pokazą misje poboczne. Mam nadzieje ze beda rozbudowane i najlepiej jakby byly z kinowek i speciali dziejących się w podobnych odstepach czasu co glowny watek bo jak zadania beda typu: przynies jelenia/rybe to będzie srednio.Ideology evo:
Hej obserwuję stronę od lat, ale dopiero teraz zdecydowałem się napisać. Oglądając gameplaye i zwiastuny Dragon Ball Z Kakarot uderzyła mnie tak ogromna fala nostalgii, że postanowiłem zrobić swoją nostalgiczno-wspominkową zapowiedź gry którą niniejszym Wam polecam * zaloguj się, aby zobaczyć link *
Ostatnio jest nieźle jeśli chodzi o gry DBZ. Xenoversy były niezłe, a Fighterz naprawdę genialny, ale myślę, że nadchodząca gra będzie czymś wyjątkowym.
Myślę, że ta gra ma szansę być najlepszą produkcją spod znaku Dragon Ball Z która przetrze szlaki kontynuacjom podobnie jak dla swoich marek zrobiły to Batman Arkham Asylum i Spider-Man PS4.