2. Ikona - Naoista, pomyśleć można, że nominacja za to, że jest adminem. Nie. Za to, że jest takim postrzelonym i cholernie pomocnym adminem. Gdyby nie on, nie byłoby tego forum, założę się, że zasługuje na Wazona w tej kategorii.
3. Nieskazitelny - Laru, nigdy, przenigdy, nie widziałam u niej " !? "
4. Pomocnik - Focus, powtórzę słowo "nigdy"- nigdy nie było sytuacji, gdy Bartek powiedział coś w stylu "sory, nie mam czasu". Pracował, a miał czas służyć mi radą, uczył się, a znalazł czas, żeby się powygłupiać.
5. Twórca - Dai, zdecydowanie.
6. Pracuś - Naoista, a komu chce się przez pięć lat pilnować porządku, stale ulepszać("po co? bo może być lepiej") i moderować to forum? Dla mnie odpowiedź jest jedna. Adam

7. Mówca - franqey, pozwolę sobie zacytować:
Mistrzu napisał(a):
  8. Mędrzec - Dai Kaiosama,  na Boga, on wie wszystko.
Nie ważne czy przed połówką, czy po połówce. Ma gadane, ale najważniejsze jest to, że wie o czym gada.
9. Polonista - Szary, bo mój ideał polonisty zamyka się w tym człowieku. Przez lata nauki byłam w szkole jakoś, nie wiem jak to ująć, niesprawdzana, bo napisałam dobrze kilka prac, pani zaś stwierdziła, że tak będzie zawsze. Było "6" a ja sama potrafiłam znaleźć błąd. Szary natomiast, pomimo, iż zna wartość osoby piszącej, może wysili się, ale do ciężkiej cholery znajdzie, wytknie, poprawi.
10. Znawca - nie mam pojęcia. Może Mistrzu, ale tylko dlatego, że nie chcę zostawiać pustych kategorii, a przekonała mnie argumentacja przedmówców. Przepraszam za brak własnej oceny ^^
11. Autor - Nightmare_creator, zastanawiałam się nad Tobą i Parvatti, przedstawiacie obie bardzo wysoki poziom w swojej twórczości i macie na pewno godną Tolkiena wyobraźnię, ale jednak- z zamiłowania do rysunku- postanowiłam oddać głos na Ciebie, powodzenia

12. Komik - Focus, może nie tyle jego posty, co rozmowy przez gg wywołują u mnie tyle pozytywnych uczuć. Przyjacielski miś bigamista na długo zostanie w mojej pamięci

13. Koneser - Naoista, Buuuukaaaa!... ekhm, tak. Za Bukę

14. Szeryf - Shiro, bo jak on nie widział/wiedział, to nikt nie wiedział/widział.
15. Model/Modelka - Nightmare, jestem platonicznie zakochana w Twoich oczach i grzywce. Uwielbiam <3 ^^
16. Redaktor - Dai Kaiosama, pisał mnóstwo, wyczerpująco i dokładnie.
17. Kulturalny - clio, pełna kultura, cóż rzec więcej.
18. Rozbójnik - Cyc, do końca pokazywał, że regulamin ma w co najmniej głębokim poważaniu. Kategoria, w tym przypadku, nie do końca negatwna.
19. Spamer - Ishido, za aktywne udzielanie się w "A kysz spamerze", mimo własnej, niezbyt ciekawej przeszłości.
20. Błazen - Dark Sky, ach, te cięte jak osełka riposty rodem z piaskownicy.
21. Pseudoznawca - Byczusia, nie mówię, że wszystko wiem, ale nie pcham się tam, gdzie nie mam nic do powiedzenia.
22. Bluźnierca - Dark Sky, może nie ilość przekleństw, ale język quasi-polski razi mnie po oczach.
23. Kontrowertyk - Q'ccaon'naeaeccer, zdecydowanie jest osobą, która wzbudza we mnie zarówno szacunek jak i ciekawość- co napisze następnym razem, jaką prowokację "wznieci".
24. Złośliwiec - Focus, kategoria nie negatywna, wręcz pozytywna. Palnie coś złośliwego, pociągnie ten wątek przez chwilę, a po tejże chwili śmieje się z tego tak, jakby nie-wiadomo-co się stało.
25. Manipulator - teoretycznie powinnam postąpić podobnie, jak w kategorii "Znawca" ale, skoro jedna moja ocena była, nazwijmy to, tendencyjna, to drugą sobie podaruję.
26. Leń - Ishido, moderator-żart. Nie robienie niczego będąc "zielonym" nie jest fajne.
27. Tandeciarz - Byczusia za muzykę, której osobiście nienawidzę.
28. Lizus - Byczusia,
ja w innym temacie napisał(a):
  29. Emo - Revania,  jeju, jestem w stanie zrozumieć, że ma się problemy ze zdrowiem i w jednym z tematów dotyczących pracy był to argument, którego można było użyć, ale na Boga, po cholerę to tak rozdmuchiwać?
Denerwuje mnie też niereprezentowanie sobą niczego, w stylu byczej damy. staranie się być fajnym za wszelką cenę, zatracając przy tym siebie, jest co najmniej żałosne i godne tępienia.
30. Pępek świata - Gangez, ponieważ mamy to samo zdanie a mi nie chce się rozwijać myśli:
Nightmare_creator napisał(a):
 i nie ma że boli.

31.07.2009, 11:11
31.07.2009, 11:11 

.
.

Lizus - Focus -
 Lizus - Focus - 

i jego nerdowskie poczucie humoru. Wazon właściwy wędruje do Endziora, w którego okienku "
 i jego nerdowskie poczucie humoru. Wazon właściwy wędruje do Endziora, w którego okienku " " jest jeszcze wspanialsze. W zasadzie każda rozmowa z nim nadaje się na basza. Plusem jest fakt, że nie mam na myśli ani dowcipów, ani linków, a jedynie jego komentarze dotyczące rzeczywistości oraz niemal każde wypowiedziane, przez niego, zdanie. Tym co zaczął robić wczoraj, deklasuje już wszystkich na forum.
" jest jeszcze wspanialsze. W zasadzie każda rozmowa z nim nadaje się na basza. Plusem jest fakt, że nie mam na myśli ani dowcipów, ani linków, a jedynie jego komentarze dotyczące rzeczywistości oraz niemal każde wypowiedziane, przez niego, zdanie. Tym co zaczął robić wczoraj, deklasuje już wszystkich na forum.

Wszakże, tylu ludu ostatnio daje swoje zdjęcia na forum, że to pare osób mnie zauważyło ( po tych kilkudziesięciu fotkach ), bardzo Wam dziękuję, idę więc wyrywac co się da, nawet chwasty
 Wszakże, tylu ludu ostatnio daje swoje zdjęcia na forum, że to pare osób mnie zauważyło ( po tych kilkudziesięciu fotkach ), bardzo Wam dziękuję, idę więc wyrywac co się da, nawet chwasty