przecież beerus ma zasłonięte usta...
xD
Powiem wprost - poczekaj po prostu na kolejny odicnek, w którym to się pojawi. To, że raz zostało zwyczajnie pominięte (bo tak to brzmi - czy za każdym razem musi "wypowiadać zaklęcie"?), nie znaczy, że dalej tego nie zauważono.
dziecko kochane, w zasadzie wszyscy dookoła robią hakaia a my robimy jakieś cyrki,
Czyli aktorka Zeno nie ma wywalone na ten dubbing... ale Osiemnastki już tak?
A nie łatwiej napisać po prostu: podoba mi się jak graja: [tu wstaw swoją subiektywna opinię], reszta mi się nie podoba?
Also twoje posty dostarczają nie małej rozrywki, to jak słuchać "konforntacji" z musicalu Dr Jekyll i Mr Hyde, na loopie, tak trzymaj
Poke napisał(a):sorry ale aktoraka 18tki gra jakoś tak... ehhh... jakoś tak bez przekonania, sztucznie, od zenona już gra bardziej wczuwając się w postaćCzyli aktorka Zeno nie ma wywalone na ten dubbing... ale Osiemnastki już tak?
A nie łatwiej napisać po prostu: podoba mi się jak graja: [tu wstaw swoją subiektywna opinię], reszta mi się nie podoba?
Also twoje posty dostarczają nie małej rozrywki, to jak słuchać "konforntacji" z musicalu Dr Jekyll i Mr Hyde, na loopie, tak trzymaj